Dátumot, friss trailert kapott a Monster Hunter Wilds

  • Írta: szlav
  • 3 órája
  • Videó
Link másolása
Nagyon ígéretesen fest a Capcom szörnyvadászós szériájának következő fő epizódja, az igazán jó hír pedig, hogy nem is kell rá túl sokat várnunk! A jövő év elején debütál a Monster Hunter Wilds - nézzük meg a legújabb trailerét!

Ha szerettek szörnyeket gyepálni irtó lassan lendülő fegyverekkel, akkor egészen biztos, hogy a Monster Hunter Wilds sem fog csalódást okozni a World és a Rise után. A Capcom a State of Play műsorán vetítette le a készülő játék negyedik nagy előzetesét, amellyel lerántották a leplet a megjelenési dátumról is. Február utolsó napján kezdődik a vadászidény.

A trailer egyébként hozta a már megszokott minőséget, közelebbről is szemügyre vehettük a Forbidden lands tájait, bizarr lakóit és a Forbidden Lands Research Commission tagjait, Seikretet és Oliviát is. A valódi fókusz természetesen a gigászi szörnyetegekre került, melyek közül a legfélelmetesebb a White Wraith, avagy a Fehér Fantom. Ha több részletet szeretnétek megismerni a Monster Hunter Wilds világáról, lakóiról és szörnyetegeiről, akkor a PlayStation Blogon egy terjedelmes bemutató vár benneteket a játékról.

A Monster Hunter Wilds 2025. február 28-án rajtol el PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...