The Alters - jövőre jelenik csak meg

Link másolása
A 11 bit studios épp túl van a Frostpunk 2 megjelenésén, ám a már egy ideje fejlesztés alatt álló The Alters az előzetes tervekkel ellentétben nem fog idén elkészülni, 2025-re csúszik.

Számos egyedi hangvételű és különleges alkotással lepte már meg a játékos világot a 11 bit studios, akik a Frospunk 2 kiadás utáni munkálataival vannak elfoglalva, mindeközben osztották meg a hírt, hogy az űrben játszódó The Alterst nem tudják időben befejezni és így nem tudják tartani az idei megjelenést.

A LinkedIn-en olvasható a vicces közlemény, amit a játék főszereplőjének címeztek, megosztva vele a szomorú hírt, hogy még nem kezdődik el a kalandja. Abban is megerősítik Mr. Dolskit, hogy nagy érdeklődés övezi a küldetését, és a háttér csapat mindent megtesz, hogy a kritikus rendszerek, az utazás stabilitását garantáló fejlesztések további csiszoláson esnek át, az előkészületek nem állnak le.

Az új információk birtokában annyit tudhatunk, hogy a The Alters 2025 első negyedévében fog megjelenni PC-re, Xbox X/S-re, és PlayStation 5-re, amennyiben nem történik újabb csúsztatással járó fejlemény.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...