Kiderült az Epic Game Store jövő heti ingyenes játéka

Link másolása
Továbbra is folytatódik az Epic adakozó kedve, csütörtöktől ismét 2 új játék vált ingyenessé, és az is kiderült, hogy jövő héten melyik játékot kaphatjuk meg ajándékba.

Csütörtöktől már elérhető és letölthető az e heti 2 ingyenes játék, amit az Epic jóvoltából szerezhetünk be. Ezek nem mások, mint a Invincible Presents: Atom Eve és a Kardboard Kings. Az előbbi az első eredeti Invincible-játék a Skybound Games fejlesztésében, amiben az egyik legerősebb szuperhős, Atom Eve bőrébe bújhatunk és csepálhatjuk az ellenfeleket körökre osztott megvalósításban. Az utóbbi produkcióban egy kártyabolt üzemeltetése lesz a feladatunk, gyűjthetjük, cserélhetjük a kártyákat, a cél, hogy mi legyünk a zsugabubusok.

A heti játékok mellett az is kiderült, hogy melyik program lesz ingyen jövő héttől. Örülhetnek a költözést szeretők, mert a Moving Outban pont ez lesz a faladat, méghozzá kooperációs lehetőséggel, fizikára épülő játékmechanikával és extrém kihívásokkal. Az internet nem felejt, így könnyen kideríthető, hogy a jövő heti játékot (sem) nem első alkalommal adja ingyen az Epic, ettől függetlenül, akinek még nincs meg, az várjon október 24-ig!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...