Factorio: Space Age - trailert kapott a megjelenés előtt

Link másolása
A 2020-ban megjelent gyárépítős játékhoz nemsokára megjelenik egy nagy tartalmi kiegészítő, amivel az űrbe költöznek a telephelyek és a nyersanyag kitermelés.

Az Steames értékelések alapján majdnem tökéletes játék lett a Factorio, ami 2020-ban jelent meg és azóta többször felmerült már, hogy érkezik hozzá friss tartalom, de eddig ez nem történet meg. Holnap jön el a nagy nap, amikor megjelenik a Space Age DLC, amivel az űrbe megy a gyármenedzselés.

A közelgő premierre hangolódva adott ki egy bemutatót a fejlesztő stúdió, Wube Software, ami sorra veszi, mivel is bővül ki az alapjáték. Az űrbe helyzett történet mellett számos egyedi környezetet tud felmutatni a kiegészítő, bekerülnek a játékba többek között  az űrplatformok, egy vulkanikus, egy ködös-mocsaras és egy jeges vidék is, tovább színesítve a gyárépítés kihívásokkal teli feladatát. Találkozhatunk még új ellenfelekkel és azokkal kapcsolatos védekezési mechanikákkal, magas vasutakat is építhetünk és a fejlesztések is kibővülnek a "minőségi" szintekkel.

A Factorio: Space Age október 21-én fog megjelenni kizárólag PC-n, a játék a Windows mellett futtatható MacOS-en is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...