Hírarchívum - 2007. november

Call of Duty 4 - bemutatkozik az arcade mód

Már csak napok vannak hátra a Call of Duty 4: Modern Warfare megjelenéséig, a fejlesztők pedig addig sem hagyják lankadni a figyelmet - itt a legújabb vicces videó!

Befejeződtek a BlackSite: Area 51 munkálatai

Befejeződtek a régóta várt BlackSite: Area 51 munkálatai: a játék PC-s és X360-as változata november 12-én, míg a PS3-as verzió decemberben érkezik.

Assassins Creed - lezárult a rövidfilm pályázat

Lezárult a június végén meghirdetett rövidfilm pályázat, melyet a Ubisoft szervezett az Assassin's Creed kapcsán - a verseny lezárult, az alkotások megtekinthetők.

Egyre jobban teljesít a PlayStation 3 Japánban

Míg Amerikában szárnyal, addig Japánban egyre inkább csúszik le a Nintendo Wii - ezt bizonyítja többek között az októberi konzoleladási statisztika is és a PS3 feltörése is.

Elérhető az NFS: Pro Street demoja

Ahogy már várható volt, az EA fellőtte szervereire Need for Speed frencsájz új üstökösének kipróbálható verzióját. Nézzük, ez évben mit is kínál a hírhed autóverseny!

Tovább csúszik a Warhammer Online megjelenése

Régóta csúszik már a Warhammer Online megjelenése, úgy tűnik, csak nem akar megjelenni - legalábbis a jövő esztendő közepéig biztosan nem.

Új demók és más letöltések a PS Store-on

A megszokott módon megesett a csütörtöki PlayStation Store frissítés: ezúttal is kapunk új demókat, játékokat és egyéb kiegészítéseket.

Mégse készül regény az Assassins Creed alapján

A Pocket Books Assassin's Creed alapján készülő regénytrilogiája mégsem készül el - a sorozat első része októberben jelent volna meg Steven Barnes tollából.

Elkészült a Soul Calibur Legends

Befejeződtek a Soul Calibur-sorozat Nintendo Wii-exkluzív részének, a Legendsnek a munkálatai - az akciójáték megjelenése november 20-án esedékes.

Flatout: Head On - PSP-n is bemutatkozik a sorozat

A PC-s és Xbox 360-as játékok után PSP-n is tiszteletét teszi majd a Flatout-sorozat: a Head On a jövő év elején kerülhet a boltok polcaira.