Hírarchívum - 2010. május

Szakítana a Farmville fejlesztője a Facebookkal?

Nagy érvágás a Facebooknak és óriási megkönnyebbülés lenne a felhasználóknak, ha Farmville és a Mafia Wars fejlesztője valóban saját hálózat fejlesztésébe kezdene.

Test Drive Unlimited 2 - itt a második trailer

Újabb Test Drive Unlimited 2 trailert kaptunk az Ataritól, és ígéretük szerint hétfőn még néhány új kép is érkezik - addig itt van néhány új szken a 360 magazinból.

Véletlenül leleplezték a Valkyire Profile 3-at

Habár még nem biztos, de valószínű, hogy a PSM3 magazin hibájából két héttel a bejelentés előtt lelepleződött a legendás Playstation-sorozat folytatása, a Valkyire Profile 3.

Sikeresebb lehet a New Vegas, mint a Fallout 3

Legalábbis a Bethesda szerint a veterán Fallout-fejlesztők által készített New Vegas eladások tekintetében simán felülmúlhatja a harmadik részt.

Prince of Persia: The Forgotten Sands intró

Megérkezett az új Prince of Persia játék bevezető filmje, ami nem csak néhány látványos ugrálást tartalmaz, de hatalmas, Gyűrűk Ura-szintű csatát is.

PS3-exkluzív zombis játékot készít az SCEA

A Sony Computer Entertainment America egy új, PS3-exkluzív zombis játékot fejleszt, melynek előzeteséhez valódi szereplőket is keresnek.

Ninety-Nine Nights II képlopatok, co-op mód

A Konami Xbox-exkluzív játékát ezúttal a Feelplus fejleszti, s ígéretük szerint nem csak grafikában, de játékmenetben is sokat fejlesztenek az elődön.

Nintendo: a Sony megvolt, jöhet az Apple

Belsős források szerint a Nintendo elnöke, Satoru Iwata szájából hangzott el az ominózus mondat: a csatát a Sony-val megnyertük, a következő ellenfél az Apple lesz.

Nem lesz könnyebb a Gears of War 3

CliffyB cáfolta a korábbi híreket, miszerint könnyebb lesz az új Gears of War, mint az eddigi két rész. A Hardcore és az Insane szintek most is megizzasztanak majd.

Wii Party - házibuli Nintendo módra

A Mario Party 8 óta először fejleszt partijátékot a Nintendo: Satoru Iwata, a cég elnöke szerint a Wii Party az idei év egyik legjobb Wii-exkluzív játéka lehet.