Hírarchívum - 2013. október

Ace Combat: Infinity - nézzünk bele a co-opba!

A Namco Bandai jóvoltából most egy rövid ízelítőt kapunk a közelgő free-to-play repülős játéka kooperatív módjáról. Ha nem fogy el idő előtt az üzemanyag, remek társas dogfightozás vár ránk.

Itt a Neil Gaiman-féle Wayward Manor teasere

Végre valami gameplay-féleséget is láthatunk Neil Gaiman első videojátékából, a Wayward Manorból. A méltán híres fantasy író alkotása egy kísértetjárta kastélyba szólítja a kalandjátékok szerelmeseit.

Bizottság felügyelheti a Final Fantasy minőségét

Igazi veteránok felügyelhetik ezentúl a Final Fantasy-játékok minőségét, mivel a Square Enix attól tart, hogy a márka lejtmenetet vesz. A kiadó szeretné megelőzni a bajt, kérdés, hogy mindez elég lesz-e az üdvösséghez?

Mozgásban a The Witness

A Kotaku munkatársai kapták lencsevégre a The Witness San Franciscóban kiállított verzióját. Maga a játék atyja, Jonathan Blow ecseteli benne a nyitott világú puzzle-játék sajátosságait, ha már maga a sandbox-jelleg nem lenne elég.

Hivatalos: késik a DriveClub

A Sony hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, valóban csúszik a DriveClub megjelenése. Ezen a héten már a második nyitócímét veszíti el a negyedik generációs PlayStation.

PS4-re is megjelenik a Diablo III: Reaper of Souls

Még egy hír a Blizzard háza tájáról: váratlannak abszolút nem nevezhetjük a legújabb bejelentését, miszerint a Diablo III kiegészítője PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. A BlizzConon már játszható lesz.

Átnevezték a Blizzard All-Starst

A fejlesztők bejelentették, hogy MOBA-játékuk ezentúl Heroes of the Storm címmel fut majd a sablonos Blizzard All-Stars helyett. A közelgő BlizzConon többet megtudunk majd a DOTA kihívójáról, addig itt egy vicces trailer róla.

The Elder Scrolls Online - a karaktergenerálásról

A TESO művészeti direktora, Jared Carr mutatja be nekünk az MMO karakter-testreszabási lehetőségeit egy videó keretében. Rengeteg opció áll rendelkezésünkre, hogy hősünket egyedivé varázsoljuk.

inFamous: Second Son - a különleges kiadásokról

Kétféle gyűjtői kiadással kedveskedik a Sony az inFamous-rajongóknak, érkezik egy Special Edition, valamint egy Collector's Edition is - mindkettőhöz megkapjuk főhősünk, Delsin bordó sapkáját.

Ryse: Son of Rome - traileren Damoklész

Krisztus előtt a negyedik században élt a legendás Damoklész, akiről az a hír járta, hogy irigykedett a trónnal járó kellemetességekre, és ebből a király úgy gyógyította ki, hogy trónjára ültette. Persze ő is megjárta az alvilágot.