Hírarchívum - 2013. október

Új DLC-t kapott a Van Helsing-játék

Új kiegészítővel bővült a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing, a 4 eurót kóstáló DLC-ben egy új kaszt, az Arcane Mechanic kapja a főszerepet. A bemutató képekért és trailerért kattintani kell.

The Witness - képeken a legnagyobb puzzle-játék

Jonathan Blow, a Braid atyja elmerengett egy kicsit a PS4-re és PC-re érkező játékáról. a The Witnessről. Voltaképpen egy nyitott világú szigeten járunk, amely tömve van jobbnál-jobb fejtörőkkel.

Már előrendelhetőek a digitális PS4-es játékok

A Sony bejelentette, hogy mától előrendelhetjük az első letölthető PS4-es játékokat a PlayStation Store-ból. A két első fecske a Knack és Warframe. S mivel Halloween közeleg, a horrorcímek árai is zuhantak.

Elérhető a Payday 2 demója Xbox Live-on

Jobb később, mint soha - tartja a mondás. Való igaz, a kasszafúró szimulátor nyáron megjelent darabja kipróbálható változatot kapott Xbox 360-on. Akinek már megvan, az új DLC-nek örülhet.

A régi és új PS Vita összehasonlítása

Vége a marketingdumának, a következő két videó a korábbi modellt és a PS Vita 2000-et hasonlítja össze. Külön kitérve a méretre, a képernyők közti különbségekre és a csatlakozókra. Vajon az új típus tényleg jobb?

How to Survive - itt az első trailer

A tegnapi játékmenet után itt az első, hatáskeltően összerakott kedvcsináló az EKO Studios felülnézetes zombihentjéről. A címnek megfelelően most kiderül, hogyan éld túl az élőholtak invázióját.

PC-n is játszható a Zynga MOBA-ja

Rosszmájúan indíthatnánk egy farmville-es megjegyzéssel, de nem tesszük: a lényeg, hogy PC-n is elrajtolt a Zynga free-to-play MOBA-ja. A Solstice Arena a Steamen keresztül érhető el.

Nem fogyott jól a Splinter Cell és a Rayman

Mint kiderült, a Ubisoft pénzügyi éve nemcsak azért lesz rosszabb a vártnál, mert a kiadó két fontosabb címét is elhalasztotta: a Splinter Cell: Blacklist és a Rayman Legends sem teljesített jól.

Itt az új Humble Bundle

Elindult a legújabb Humble Bundle-akció, aminek az érdekessége, hogy olyan játékokat ígér a vásárlóknak, amiket Androidon is futtathatnak. Még tizenhárom napig csaphattok le rá!

Elindult a Panzer General Online bétatesztje

A Ubisoft elindította a Panzer General Online zárt bétatesztjét, ha szeretnéd idő előtt kipróbálni a free-to-play körökre osztott stratégiát, még jelentkezhetsz tesztelőnek!