Hírarchívum - 2013. október

Batman: Arkham Origins - mobilra is

Újabb bejelentést hozott a Comic-Con, eszerint mobilokra is megjelenik majd a Batman: Arkham Origins. Bár a NetherRealm átirata lényegesen egyszerűbb lesz, legalább free-to-play modellben rajtol.

Grand Theft Auto V - CJ visszatér?

Nagyon furcsán vágta ki magát egy idevágó interjúkérdésből a GTA V Franklinjét alakító szinkronszínész, ezért többen azt tippelik, hogy a San Andreas hőse visszatérhet majd valamelyik DLC-ben.

PlayStation 4 - ezeket a dobozokat keresd!

Indítsuk egy kis érdekességgel a vasárnapot, a Sony közzétette a PlayStation 4 és a hozzá kapható kiegészítők dobozterveit. Túl sok meglepetést nem tartogatnak, de nem árt felkészülten a boltokba menni!

PS Vitára is jön a The Amazing Spider-Man

Több mint egy évvel a nagygépes premier után az Activision PlayStation Vitára is elhozza a The Amazing Spider-Man-t. A tartalom ugyanaz lesz, mint régen, csupán az irányítás módosult a handheld képességeinek megfelelően.

Ilyen lesz PS Vitán az Injustice

Először csodálhatjuk meg az Injustice: Gods Among Us-t a Sony handheldjén. Mint ismert, a NetherRealm szuperhősös bunyós címe november 29-én PS Vitára is megjelenik a PC és PS4 mellett.

Használat közben a Steam Controller

A Valve most éles körülmények között prezentálja a Steam Controller működését. Ráadásul egy FPS-t és egy stratégiát irányítanak a srácok - játszi könnyedséggel. Több műfajban is remekül használható a kütyü.

The Witcher-képregény érkezik a Dark Horse-tól

Ahogy azt várható volt, Ríviai Geralt kalandjait grafikus novella formájában is átélhetjük. A füzeteket a Dark Horse adja ki, és 2014 márciusában landolnak a boltokban. A történetek Angren földjén játszódnak majd.

Assassin's Creed IV - traileren a Black Island Pack

Ha megfelelő helyen rendeljük elő Edward Kenway kalandját, akkor megkapjuk a Black Island Packot, melyben egy kincskereső küldetésre indulunk a Fekete-szigetre, ahol Morgan kapitány legendás pisztolya is a miénk lehet.

Újra mozgásban a Deep Down

Yoshinori Ono online szerepjátékából, a Deep Downból végre tisztességes minőségű gameplay felvételt kaptunk. A single és a multiplayerbe egyaránt betekinthetünk összesen negyed órán át. Ámuldozzunk!

Grand Theft Auto Online - kompenzál a Rockstar

A GTA Online rajtja nem volt zökkenőmentes, a Rockstar ezért 500 ezer dollár játékpénzt utal majd át a játékosoknak a hónap végéig. Annyit kell tenned mindössze, hogy letöltöd a legfrissebb javítást.