Hírarchívum - 2013. október

Blood Bowl 2 - az első screenshotok

Két screenshotot kaptunk a Blood Bowl folytatásából, amiken az emberek Reikland Reavers nevű csapata mutatkozik be. Ők lesznek az egyjátékos kampány főszereplői is.

Mozgásban az Amnesia-csapat új játéka

Befutott az első gameplay teaser a Frictional Games legújabb játékáról, a SOMA-ról. A játék PC-re és PlayStation 4-re készül, és még várni kell rá egy darabig: 2015-ben várható a megjelenése.

Ingyen Metal Gear Rising a PS Plus-tagoknak

A Sony bejelentette az európai PlayStation Plus-előfizetőknek szánt novemberi játékkínálatát, ezúttal négy cím ütheti a játékosok markát - kettő PlayStation 3-on, és kettő PlayStation Vitán.

Valószínűleg készül a Resident Evil 7

Nem először hallunk pletykákat a Resident Evil 7-tel kapcsolatban, és bár a mostani sem hoz túl sok kézzelfogható infót, mégis egyre valószínűbbé teszi, hogy készül a sorozat hetedik része.

Képeken a Yaiba: Ninja Gaiden Z

Nem kevesebb, mint tizenhat screenshotot kaptunk a Yaiba: Ninja Gaiden Z-ről, a Ninja Gaiden zombis spin-offjáról. Az kétségtelen, hogy a játék csak nyomokban hasonlít az eredeti sorozatra.

Steam Machine - nem csak NVIDIA-val

Noha a Valve által közzétett első Steam Machine-specifikációk csak NVIDIA-videokártyákat vonultattak fel, a cég közleményben szögezte le, hogy AMD-s és inteles megoldásokra is lehet számítani.

Rocksmith 2014 - jammelés a Session módban

A játék Session módjában egy virtuális zenekarral közösen foghatunk örömzenélésbe. A banda teljesen testre szabható és dinamikusan követi a játékos tempóját. Nézzük meg a gyakorlatban!

Elérhető a CryEngine-es Snow

Ha kedvelt szórakozásod az, hogy havas hegyoldalakon siklasz le egy pár síléccel, akkor a Snow a te játékod lesz. A CryEnigine 3-mal hajtott indie cím alfaverziója már elérhető a Steam Early Access-program keretében.

Nem támogatja a régi headseteket a PS4

Ha van otthon egy minőségi Bluetooth-headseted, add el vagy tedd félre, mivel a PlayStation 4 nem fogja támogatni, még a PS3-hoz kiadott hivatalos kiegészítőket sem. Az USB-s fejesekkel egy fokkal jobb a helyzet.

A hónap végén jön az ArmA III kampánya

Mármint a három részletben érkező single küldetéssor első darabja, a Survive. A Bohemia Interactive végre megerősítette az ingyenes DLC megjelenési dátumát, Halloween napján indul a háború.