Hírarchívum - 2013. október

Az Xbox One startjakor jön a BF4: Second Assault

A Battlefield 4: Second Assault DLC-jét az Xbox One premierjekor, azaz november 22-én tölthetjük le - erősítette meg az EA szóvivője. Az újragondolt BF3-térképeket tartalmazó csomag ideiglenes Xbox One-exkluzivitást élvez.

Traileren a Dishonored: Game of the Year Edition

A héten jelenik meg a Dishonored minden földi jóval megpakolt komplett kiadása. Ennek apropóján az Arkane Studios egy ütős előzetessel próbálja rábírni a még vacilláló játékosokat a vásárlásra.

Assassin's Creed IV - öt óra a modern korban

Ashraf Ismail, a játék direktora a Ubisoft blogján azt írja, hogy az Assassin's Creed IV: Black Flag a modern korban játszódó szegmenseket is tartalmaz, amelyek összesen ötórás játékidővel bírnak. Van új TV-szpot is!

Watch Dogs - hivatalos gépigény, de tényleg

A múlt heti hoax után befutottak a Watch Dogs hivatalos rendszerkövetelményei, egyenesen a Ubisofttól. Ami sokaknál kicsaphatja a biztosítékot, hogy minimum 6 GB RAM szükséges hozzá. Szívrohamveszély!

Jön az új Sleeping Dogs-játék

A címében nem lesz benne a Sleeping Dogs, de az univerzum azonos: a Square Enix és a United Front Games elárulta, hogy újra közös projekten dolgozik, amiről jövőre beszél majd bővebben.

A Google Glass és a GTA esete

Mike DiGiovanni megunta, hogy a GTA-ban mindig félre kell lesnie a térképre, ha meg akarja nézni merre jár, vagy tudni szeretné, hova kell mennie, így inkább összedobott egy Google Glass-appot, ami megoldja ezt a problémát.

PC-re is jön az Injustice

Sőt PS4-re és PS Vitára is. A Warner Bros. bejelentette az Injustice: Gods Among Us - Ultimate Editiont, ami az alapjátékot és az eddig megjelent összes letölthető kiegészítőt tartalmazza majd.

Újabb teasert kapott a SOMA

Befutott a SOMA második teaser videója, és az előzőhöz hasonlóan ez is élőszereplős. Érdemes odafigyelni a szereplők közti párbeszédre, a végére kirázza az embert a hideg tőle!

Még mindig a FIFA 14 vezeti a brit toplistát

Alaposan visszaestek az eladásai, de még mindig a FIFA 14 vezeti a brit toplistát - hiába jelent meg négy új cím is a múlt héten. Közben a GTA V újabb és újabb mérföldkövekhez érkezik.

Blogajánló: A mérges madarak emberhúst esznek

Igazi minőségi blogokat kaptunk a héten. Volt itt nagy PC-s játék teszt, több mobil game és pár érdekes, különleges stuffról is kaptunk előzetest. Következzen a heti blogajánló!