Hírarchívum - 2013. október

Dead Rising 3 - szép, mint egy lineáris játék

A Capcom zombihentje ugyebár nyitott világú cím. A fejlesztők most azzal villognak, hogy játékuk ugyanazt a vizuális élményt nyújtja, mint a "lineáris" Uncharted-sorozat. A next-gennél már nincsenek grafikai megkötések.

Oktatóvideón a World of Warplanes

A tankok után a Wargaming csapata az égbe tekint, azaz a légi harc kaotikus küzdelmei kerülnek előtérbe legújabb free-to-play címében. Ha eddig értetlenül pislogtál és nem tudtad hová tenni a játékot, akkor most figyelj!

Mozgásban az Ace Combat: Infinity

Végre nettó gameplay jelenetek érkeztek a free-to-play Ace Combatról. Két küldetés erejéig nézhetünk bele az arcade repülős címbe, a légi harcok ismét ádázak - minden benne van, amit a címtől elvárhatunk.

Battlefield 4 - traileren az Xbox 360-as verzió

A DICE eddig maximum grafikán prezentálta a Battlefield 4-et, de mi a helyzet a leköszönő generációval? Az Xbox 360-as verzióról is kaptunk egy előzetest a bétateszt kapcsán, a játék ezen a platformon sem ronda.

Jön az Assassin’s Creed: Heritage Collection

Még egy gyűjteményes kiadást kap az Assassin's Creed-sorozat. Mindhárom platformra novemberben érkezik az Assassin’s Creed: Heritage Collection, amely az eddig megjelent részeket tartalmazza Altairrel, Ezio-val és Connorral.

Fight Stick érkezik a Killer Instincthez

Arcade játékvezérlőt kap az Xbox One-ra érkező Killer Instinct. A Fight Sticket a kiegészítők perifériák nagymestere, a Mad Catz gyártja. A prototípust az Xbox fenegyereke, Major Nelson szellőztette meg.

Ilyen lesz a mobilos PlayStation 4-alkalmazás

Végre bemutatkozott a mobileszközökre szánt PS4-alkalmazás a Sony jóvoltából. Legjobb fícsörje, hogy második képernyőként használjuk játék közben - a funkciót minden fejlesztő kihasználhatja. Örvendjünk!

Launch traileren az F1 2013

Ma jelent meg az idei F1-szezont feldolgozó videojáték a Codemasters jóvoltából. A nyolcvanas-kilencvenes évek pilótáival és autóival felvértezett alkotás még egy előzetes erejéig számít a figyelmetekre.

BioShock Infinite - a rejtélyes Rapture

Myles Bloom és a Tény vagy legenda? című műsora visszatért, a legfrissebb epizódban a Rapture rejtélyét kutatják. Mit kell tudni a modern Atlantiszról? Tényleg vannak túlélői? Miért nem beszélnek róla?

Összefogtunk: megjelent a PlayIT magazin

Megjelent a PlayIT magazin, ami nemcsak a decemberi játékvásár hivatalos újságja, de egyúttal a hazai gamer média példátlan összeborulásának gyümölcse is. És van benne nyomtatott Gamekapocs!