Hírarchívum - 2013. október

Ezúttal a Portal 3 címét védették le

Két opció fordulhat elő: vagy lelkes rajongók szórakoznak, vagy a Valve sebtiben védeti le a sikerjátékainak címét. A Half-Life 3 után most a Portal 3-at jegyezték be hasonló körülmények között, ugyanannál a hivatalnál.

Hallgass bele a Lords of Shadow 2 zenéjébe!

A Castlevania: Lords of Shadow 2 zeneszerzője, a zseniális Oscar Araujo idő előtt megosztotta a nagyközönséggel a játék egyik betétdalát, a Dracula's Theme-t, amely kiváló hangulatfokozó lehet.

Húsz perc a Titanfall társaságában

A múlt héten rendezték Sydneyben az EB Games Expót, ahol a Respawn Entertainment is képviselte magát. A gameplay felvételekkel megspékelt Titanfall-prezentációt most ti is megtekinthetitek. Nagy meglepetések azért nem lesznek.

Dead Rising 3 - hét perc zombihent

Az ausztrál EB Games Expón a Capcom zombis játéka is jelen volt, a Capcom egy hétperces játékmenet-felvétellel készült a rendezvényre. Ezúttal az eszköztárt is láthatjuk működés közben.

Battlefield 4 - Oroszországból szeretettel

Négyperces gameplay felvételt kaptunk az Xbox One-os Battlefield 4-ről, amely a Zavod 311 térképet mutatja. Bár kézikamerás videóról van szó, remélhetőleg mindenki számára átjön a lényeg.

Kicsomagolós videókon az Xbox One

Végre közelről is megcsodálhatjuk, hogy mit tartalmaz az Xbox One doboza. Ráadásul egy szerencsés kiválasztott már a bolti változatra tette rá a kezét. Nézzük meg a gépet, a kontrollert és a headsetet alaposabban!

Homefront 2 - az első ingame képek

Befutottak az első screenshotok a Crytek fejlesztéséből, a Homefront 2-ből. Bár a minőségük nem a legjobb, remélhetőleg mindenki számára átjön a lényeg. Kertek alatt és belvárosokban folyik a harc.

PC-vel is használható a DualShock 4

A Sony megerősítette, hogy PC-vel is használható lesz a PlayStation 4 kontrollere, a DualShock 4, az viszont egyelőre nem biztos, hogy a Windows automatikusan is fel fogja ismerni.

Egymilliónál jár a State of Decay

Szépen fogy az Undead Labs nyitott világú zombis játéka, a júniusi megjelenés óta több mint egymillió példányt adtak el a letölthető címből. A készítők hamarosan bemutatják az első DLC-t.

Legyen saját Halálcsillagod!

Nem olyan rég arról írtunk, hogy a LucasArts-nál készült egy olyan mobiljáték, amiben a Halálcsillagot irányíthattuk volna - nos, ha az a projekt a kukában is landolt, egy másik biztosan készül a témában.