Kicsomagolós videókon az Xbox One

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 7.
  • Videó
Link másolása
Végre közelről is megcsodálhatjuk, hogy mit tartalmaz az Xbox One doboza. Ráadásul egy szerencsés kiválasztott már a bolti változatra tette rá a kezét. Nézzük meg a gépet, a kontrollert és a headsetet alaposabban!

Nem tudni, hogy ez a random gyerek hogy tette rá a kezét a megjelenés előtt az Xbox One-ra, de nem is ez a lényeg. Szerencsére nem bírt magával, s jól levideózta a csomag tartalmát.

Kezdjük a kontrollerrel és a headsettel!

És jöjjön a gép is!

19.
19.
Danikika94
#18: Hála az istennek xD
18.
18.
kopic
#17: Szerencsere mar nincs fent a video....
17.
17.
Danikika94
Ez a gyökér azt sem tudja hogy melyik kábel micsoda..-.-" Kinect kábeljét sem tudta a powerre meg aztmonta h "asszem ez a tápegység"..-.-" Kontrollernél is csak odaröfögte h jól néz ki ennyi..-.-" Ez am nem unboxing video ez egy rakás szar..-.-" Azon meglepődik h a kinectnek milyen talpa van..azon aszaltam xDDD Jaa és eeeeeemmmmm this console is eeeeeeeeeeeemmmm nice and super eeeeeeeeemmmm beautiful eeeeeeeeeeem and eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm georgus. xD Szégyen h az IT világban és a Gamer világba egy ilyen gyökér egy ilyen semmit mondó szar videóval betudott jutni...Komolyan lehányom a padlóra majd a PS4-et hebegek habogok minden szart és kész lesz egy tökéletes unboxing video?...-.-" GK-t imádom de most nem ezt a gyökeret raktam volna be videónak hanem minőségibbet ennél...
16.
16.
bukall
Ez egy 12 éves kis kölök lehet, akinek apuka az MS-től hazalopta a legújabb konzolt. Az unboxing pedig tényleg irtószar :)
15.
15.
Ra1D3n
#11: Elképesztően szar unboxing videót láthattunk, csak hogy hozzászóljak. Ebben semmi unboxing nem volt. Ki volt hányva minden a védőcsomagolásra a padlóra. Kreténeknek nem kéne videót csinálnia, mert ahogy te is írtad, minden 10 kimondott szavából 9 az volt, hogy: Eeeeeemmmmmmmmmm, aztán 10.-re egy random nice, kinect, controller szót még odaböfögött. Bosszant, hogy már nem csak a játékokat promózzák gyökerekkel, kreténekkel és a világ legnagyobb balfaszaival akik játszani sem tudnak az adott címekkel, de úgy fest a világ balfaszai bepróbálkoznak az unboxing videók palettájára...
14.
14.
kopic
#11: Biztos improvizalt a kis szaros.:D
13.
13.
kopic
11.
11.
NECROMORPH
Ez a gyerek nagy valószínűséggel most alakulhatott át zombivá. EEEEEÖÖ....EEeeemm. Ha nem mondta el ötvenszer, akkor egyszer sem. A lényeg: akinek a boxhoz húz a szive, az most láthatott egy elképesztő unboxing videót a masináról :)
10.
10.
vmiki88
Valószínűleg az egyik családtagja megkapta otthonra tesztelési célból (esetleg fejleszt rá), a kis takony pedig úgy döntött, hogy megmutatja a világnak. Bár ez valószínűleg az egyik családtag állásába került.
8.
8.
supair
#7: Mondtam már többször: Tokod úr Tokos gyengén! XD
7.
7.
Mortician
#5: Van, aki még mindig itt tart?
6.
6.
zsoze
#5: KELL most azonnal :D remélem gyorsan el fog fogyni az összes a raktárakról és majd a foggyos kölykök vergődéses vidóin kacaghatok a TeCsőn XD
5.
5.
Tokodboy
Nem meri bekapcsolni, nehogy 3 LEDes legyen :D
4.
4.
Dezseee
Hu de jó lehet neki,kar hogy hasznalni meg nem tudja,de biztos szepen mutat a polcan
3.
3.
AK-87
Valszeg a micro adta neki promóciós célokkal
2.
2.
bence9
Borzalmas videók .. Egyáltalán, hogy van meg neki ?
1.
1.
dBLOOD
Remélem arról nem tesz ki videót ahogy veri rá...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...