Hírarchívum - 2013. október

Három mobiljáték, amit nem hagyhatsz ki

Három nagyobb mobilos cím is elrajtolt a napokban: megérkezett a Transport Tycoon hivatalos mobilportja, elrajtolt a The Cave iOS-es verziója, és az NBA 2K14 is tiszteletét tette az okoskütyükön.

Ilyen az Assassin's Creed IV gépigénye?

Befutott az Assassin's Creed IV gépigénye is, jóllehet a Watch Dogs tegnap megjelent követelményeihez hasonlóan ez sem hivatalos forrásból származik. Támpontnak azért jó lehet, és még vállalhatónak is tűnik.

Közös munka a CD Projekttől és a Dark Horse-tól

Közös projekten szorgoskodik a The Witcher-sorozatról elhíresült CD Projekt Red és a Dark Horse Comics. Egyelőre egy teaser videóval kell beérnünk, a bejelentés a jövő héten várható.

Már a GTA VI-on ötletel a Rockstar

A Rockstar Games egyelőre nem akar beszélni a folytatásról, mert a GTA V-re és a GTA Online-ra koncentrálna, ugyanakkor vannak már ötletei arra vonatkozóan, hogy merre vigye tovább a sorozatot.

Traileren a Call of Duty: Ghosts

Új trailert kapott a Call of Duty: Ghosts, a főszerepet az osztagok és az ehhez kapcsolódó többjátékos módok kapják, amik az ígéretek szerint teljesen új színt visznek majd a játékba.

Megvan a Ratchet & Clank: Nexus dátuma

Az Insomniac Games bejelentette, hogy a Ratchet & Clank: Nexus november közepén landol a boltok polcain és letölthető formában. A PS3-érában megjelent három játék epikus lezárásával lesz dolgunk.

Még pihentetik a Battlefield: Bad Company-t

Egyelőre még szó sincs a Battlefield: Bad Company 3-ról. A DICE-nál a BF4-en kívül még két játék készül, és bár a Bad Company egyelőre pihen, de az ígéretek szerint biztosan vissza fog térni. Megnyugodtunk?

A Sony vár a The Last Guardian leleplezésével

Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida csak elejtett pár apró információmorzsát a The Last Guardianről. Fejlemények még nincsenek, a cég még vár a játék újbóli bemutatásával. De még életben van a projekt.

Ingyenes a The Walking Dead első része

A Telltale-féle kalandjáték-sorozat első epizódja, a The Walking Dead: A New Day mindenki számára ingyenesen letölthető az Xbox Live-ról és PSN-ról. Hamarosan új infók jönnek a második évadról és a The Wolf Among Usról.

Bemutatkozik az új Kinect agya

A Microsoft most egy videó keretében részletesen bemutatja az Xbox One-nal érkező Kinect technológiai oldalát. Minden jel szerint a szenzor egy újabb mérföldkő a mozgásérzékelés terén. Most betekinthetünk az "agyába".