Traileren a Call of Duty: Ghosts

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 4.
  • Videó
Link másolása
Új trailert kapott a Call of Duty: Ghosts, a főszerepet az osztagok és az ehhez kapcsolódó többjátékos módok kapják, amik az ígéretek szerint teljesen új színt visznek majd a játékba.

A Call of Duty: Ghosts multijában osztagokat is létrehozhatunk majd, ezekben a csapattagokat nem a hús-vér játékosok, hanem a mesterséges intelligencia irányítja - ehhez kötődnek majd különböző játékmódok.

A Wargame-ben például botokra lövöldözhetünk az AI vezérelt csapattársak, illetve a haverok csapatai társaságában, a Squad Assaultban pedig kooperatív módban csaphatunk össze a más játékosok által kreált osztagok offline megfelelőivel - érdekesség, hogy ilyenkor ők is gyűjtenek XP-t. A Squad vs. Squad során két osztag esik egymásnak egy-egy emberi játékossal az oldalán, a Safeguard pedig egy kooperatív túlélő mód, ami áthozza a perköket és a killstreakeket a Call of Duty multijának maradék részéből.

A Call of Duty: Ghosts egyébként november 5-én érkezik PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, a next-gen változatok pedig a PS4 és az Xbox One debütjekor landolnak a boltok polcain.

71.
71.
Falcon
nekem mindig is a kedvencem lesz! majdnem 2000 órám van cod multiba és szerintem a legjobb játékok kivéve a world at war-t de a többinek a multija is jó és a szingle kampánya is és még coop küldetések is vannak..... mi kel még! online pass sem volt soha ,ha nem tetszett el lehetett adni bármikor
én vevő leszek minden évben rá
68.
68.
Ghost26Dave
Jót érzel mi?
65.
65.
Kleppi
Akinek nem tetszik a játék az minek foglalkozik vele?
A többi CoD fan sem pofázik bele a BF4 be...
64.
64.
Stiw
Akárki akármit mond, nagyon tuti lesz! Sosem vettem meg egyik CoD-ot sem (igazából egyikkel sem játszottam olyan sokat, kivéve a 4-el, bár azzal is csak 100 órát), de ez nagyon ott van. Remélem hozza a kötelezőt, és nem csalódom benne!
61.
61.
Gamer70
#56: Kend a hajadra a Battlefield-et,a Call of Duty-nak csak jelenthet!
60.
60.
Gamer70
FirstBfCommander...igazad van a Call of Duty-nál nincs jobb játék akár hogy is erőlködik a konkurencia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
59.
59.
a női karaktermodellek miatt azért irigykedem :)
55.
55.
Zombiekiller6
Kár, hogy nem tud már úgy átbaszni a kerítésen a COD, mint régen, ezt már nem veszem be, de jó szórakozást a többi 70 millió játékosnak?
54.
54.
Zombiekiller6
Fight together háháááááááájjjéééj ez vicc! COD-ban? Max barátokkal, de külföldiekkel ez esélytelen, és csak szerintem, messziről szép csak a játék?
51.
51.
PrimYaz00
hmm egész jó, megyek is játszok a bf4 betaval és elő is rendelem :)
49.
49.
Veldspar
#39: https://www.youtube.com/watch?v=z28lwyQjuTY

Jó füled van.
39.
39.
Yetikee
Jól hallom, hogy a mass effect 3 take earth back trailer zenéje megy alatta ?: D ez ciki.
Egyébként a játék jól néz ki bár kétlem hogy megveszem:)
38.
38.
Ghost26Dave
33.
33.
kingpeachy
Viszont, hogy érdemben is hozzászóljak, nálam a Call of duty nem arról szólt sosem, hogy leessen az állam attól milyen gyönyörűen ki van dolgozva az utolsó fűszál is. A történet és a hangulat nagyon is a helyén van, ez alól szerintem ez a rész sem lesz kivétel. Csak, hogy személyeskedjek, akinek csak annyi a lényeg, hogy "Megölöm megölöm, anyu megöltem 20 embert és vezettem dzsippet és úristen a víztükör és áh a nap olyan mintha tényleg a pofámba sütne és és ott a pálya szélén két katica kefél egy fűszálon áááh anyu ez életem legjobb játéka áááh ez az ááhhh" annak ez nem mond semmit...:D
30.
30.
Ghost26Dave
Neked nincs életed ember.Ez már nagyon beteges.
28.
28.
Kleppi
akkor tesség menni BF4ezni és a boltba 6magos procit venni,meg egy GTX Titan-t...
27.
27.
Ghost26Dave
Már többször is leírtad hogy a cod szar akkor minek írogatsz folyton folyvást
26.
26.
Ghost26Dave
#25 ne foglalkozzatok vele ebből él a szegény gyerek
20.
20.
Ghost16
#11: Nyomd el magad akkor te szörnyetegarcú...
19.
19.
Inferno
#18: Meg hogyha aztvesszük a Cod 4-ben volt ez a szisztéma h megnyomsz egy bombot és azonnal késel mert ha jóltudom előtte ütés volt meg a késed elő kellett venned h használhasd
16.
16.
Angelwing
annyira megtetszett ez az előzetes,hogy elő is rendeltem :) előrendelőknek jár hozzá + 1 map +ingyenes kiszállítás.a többi is megvan miért hagynám ki pont ezt LOL hehe
15.
15.
Porcupine Tool
Nem szoktam grafikára racsnizni,de csak nekem tűnt fel,hogy kis túlzással ezt a szintet hozza a Last of Us is?
14.
14.
FirstCoDCommander
12#: Ez a ~3 perc izgalmasabb volt, mint a BF4 beta-ból 3 órám, azt volt szégyen ilyen minőségben kiadni kedvcsinálóként, aztán meg magyarázkodni, hogy "de ez csak egy teszt", meg hogy "keressük a javítani valót"! Hát meglett: a multi!!! A bátülfild grafikája meg egy fabatkát sem ér. Ráadásul a látvány is ugyanolyan sivár, fakó és ötlettelen, mint az előző részében. Egyébként napestig sorolhatnám, hogy a BF/MoH páros mennyit lopott az előzőleg megjelent CoD részekből, de ez nagyon vicces volt, hogy "a késelés animációt" XD.
És a nagy BF fanoknak üzenem, hogy imádom a játékot, de a sülthúst, töltött kápival még jobban!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...