Hírarchívum - 2013. október

Íme, a legfrissebb Nintendo-bejelentések

Tegnap is Directet tartott a Nintendo, a kiotói cég ráadásul nem kevés újdonsággal készült a félórás műsorra. Összeszedtük nektek mindegyiket, és természetesen a Direct felvételét is láthatjátok.

Megvan a Warcraft-film dátuma

Kitűzték a Warcraft-film mozikba kerülésének dátumát. Túl nagy izgalomba viszont nem kell jönni, még több mint két évet kell várni arra, hogy megnézhessük a Legendary-féle adaptációt.

Új trailert kapott a Destiny

Örülhetnek a Destiny-rajongók, egy raklapnyi kép és egy új trailer is érkezett a játékból, valamint a bétateszteléssel kapcsolatban is megtudtunk ezt-azt. Ja igen, az előzetes a Holdra kalauzol el minket!

Nem gyártanak több Wii-t Japánban

Japánban felfüggesztik a Nintendo Wii gyártását, ezzel a cég újabb lépést tett afelé, hogy nyugdíjba küldje a konzolt. Arról egyelőre nincs hír, hogy Európában vagy Amerikában készül-e hasonlóra.

Ingyenes az Xbox Live a hétvégén

Ha nem vagy Gold-előfizető, akkor is hozzáférhetsz az Xbox Live prémiumszolgáltatásaihoz a hétvégén. A Microsoft ingyenes próbanapokat tart, emellett bejelentette az új Games With Gold-játékot is.

Hétvégén lesz az őszi MondoCon

Most hétvégén rendezik meg az őszi MondoCont, a fesztivál szervezői ezúttal sem csak a mangák és az animék rajongóit várják, hanem a társas- és videójátékok-, továbbá a sci-fi- és a fantasy-fanokat is.

Holnap kipróbálhatjuk a Warface bétáját

A Crytek bejelentette, hogy holnaptól sorozatnyelven "Sneak Peak-fázisba" lép a free-to-play lövöldéje, a Warface. Egy hét múlva pedig elstartol az igazi európai nyílt bétateszt. Vesd bele magad!

SOMA - teaseren a Frictional új játéka

Élőszereplős teaserrel jelentkezett a Frictional Games a legújabb játékáról, amit most SOMA néven illet. Egy módosított, agyonkábelezett monitor kelti a zavart a filmben, s igen, határozottan sci-fis az egész.

Mozgásban a Dark Souls II bétája

Jelenleg is zajlik a Dark Souls II zárt bétatesztje, néhány szerencsés résztvevő már javában tolhatja a From Software extra nehéz szerepjátékát. Szerencsére videókat is rögzítettek róla, mindenki nagy örömére.

Xbox One - masszív frissítés az első napon

Az Xbox One megjelenésének első napján élesedik az első kötelező frissítés, amit akár húsz perces letöltés előzhet meg. A konzolnak még a gyártás után is naprakésznek kell lennie, egy percre sem állnak le a munkálatok.