Mozgásban a Dark Souls II bétája

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 1.
  • Videó
Link másolása
Jelenleg is zajlik a Dark Souls II zárt bétatesztje, néhány szerencsés résztvevő már javában tolhatja a From Software extra nehéz szerepjátékát. Szerencsére videókat is rögzítettek róla, mindenki nagy örömére.

Habár a bétatesztelőket rendszerint titoktartásra kötelezik, jól tudjuk, hogy milyen nagy a kísértés. Ebből mi, távolról szemlélők csak profitálhatunk, elvégre több, mint egy órán át mozog a Dark Souls II. A sötét hangulatú és kihívással teli RPG jövő márciusban jelenik meg PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

11.
11.
nmktheking
#4: a béta még csak japánban kezdődött el, európában okt 12. a béta első hulláma (ide még viszonylag keveseket fognak beengedni), majd lesz egy második hullám okt. 26-tól (ami nagyobb embertömeget fog engedni bétázni).

sonynetwork oldalán letöltöd a dark souls 2 beta ticketet, aztán meg imádkozol, hogy beválogassanak :)

én egyébként a magyar regben nem bízok, így angol acc-al is regisztráltam a bétára :D
8.
8.
azureknight0715
Am azt meg kell jegyeznem hogy valami rettenetesen bénán játszik a játékos. Kb azt csinálja mint az a otherworldos tesztelő, hogy fut amerre lát és csapkod, mert azt hiszi valami félisten. Target-ról valszeg sosem hallott. Első részével tuti nem játszott. Meg szerencsétlen társait sajnálom, hogy kb ők csináltak mindent és ahogy ez lenni szokott ha nem játszik össze a 3 játékos és nem segítik ki egymást akkor meghalnak... Amúgy bosst hiányoltam a videoból, bár kizárt hogy ez a ember eljut odáig:D
7.
7.
PAtr0n
#6: Annyiban igaza van Dercsinek, hogy a bill + egér irányítás mellett, az optimalizálást se csinálták meg túl jól. Voltak benne komoly fps esések bizonyos helyeken. Írom ezt úgy, hogy imádtam a játékot, és örök élmény marad. Mellesleg én sem bajlódtam a bill + egérrel, kontrollerrel toltam ki.
6.
6.
JoHnNiEE
#5: Nem volt a PC porttal gond, csak controllerrel kellett tolni :)
5.
5.
Dercsi
Remélem a Pc-port nem egy olyan nulla lesz mint az első részben.
4.
4.
kamgecam
Nem lehet hozzájutni még valahogy a bétához?
3.
3.
azureknight0715
A sorcerer még mindig elégé erős. Örülök hogy látványosabb lettek a spelljei. Még a dual swordman-re kíváncsi vagyok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...