Új trailert kapott a Destiny

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 2.
  • Videó
Link másolása
Örülhetnek a Destiny-rajongók, egy raklapnyi kép és egy új trailer is érkezett a játékból, valamint a bétateszteléssel kapcsolatban is megtudtunk ezt-azt. Ja igen, az előzetes a Holdra kalauzol el minket!

Ha a megfelelő üzleteknél rendeled elő (vagy rendelted elő) a Destinyt, a készlet erejéig korai hozzáférést kapsz a játék bétatesztjéhez. Ez azt jelenti, hogy 2014 elején már játszhatsz vele, igaz, a nyilvános tesztelésre csak jövő tavasszal kerül sor. Azt nem tudni, hogy Magyarországon lesz-e ilyen akció, a hivatalos honlapon ennek egyelőre semmi jele nincs.

A Destiny PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra készül, itt írtunk róla egy hosszabb előzetest. A játékhoz egy új trailert is kiadott a Bungie a minap, ezt ráadásként egy jó adag képpel és az anyag dobozfotójával fejeltük meg.

7.
7.
kopic
A dobozkepe nagyon fasza. De a jatek is az lesz termeszetesen.:D
2.
2.
hurkagyurka2
A látvány legalábbis megdöbbentő így képek alapján... Lehet, hogy tényleg elhozza a grafikai kánaánt a next-gen? Kezdek bizakodó lenni. Remélem ez a játék is ott lesz az PlayIT-n, szívesen kipróbálnám majd! Hoppá, ez lehet, hogy reklámnak minősült? Akkor vágjátok ki... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...