Hírarchívum - 2013. október

Befutott a Sniper Elite 3 első trailere

A zombis mellékág mellett javában készül a Sniper Elite teljes értékű harmadik része, amely a perzselő Afrikában játszódik. A Rebellion Developments most kiadta a játék első CG-trailerét. Vér fog folyni.

Madden NFL 25 - traileren a next-gen verzió

Habár a jelenlegi generációs változatok már a boltokban vannak, a figyelem most már a PS4-es és Xbox One-os verziókra terelődik - ezeket mutatja be az EA Sports egy friss előzetes keretében.

Battlefield 4 - elstartolt a bétateszt

A mai nap folyamán élesedett a Battlefield 4 bétatesztje - egyelőre csak a Medal of Honor: Warfighter Limited Edition tulajdonosainak és a BF3 Premium-felhasználóinak. PC-n már délelőttől, konzolon pedig még ma.

NBA 2K14 - TV-reklám csipetnyi next-gennel

Nyúlfarnyi TV-szpotot kapott az NBA 2K14, amire biztosan nem ugrottunk volna, ha nem a next-gen verziót prezentáljja. Pedig erről van szó, így már lesz némi viszonyítási alapunk róla.

Elindult a Grand Theft Auto Online

Kereken egy órával ezelőtt, azaz 13 órakor a Rockstar élesítette a Grand Theft Auto Online-t, így már a többjátékos élményekre vágyók is megtalálják a számításukat a GTA V-ben.

Novemberben jön a Piston Console

Megjelenési dátumot kapott a Xi3 moduláris játékkonzolja, a Piston. Ha emlékeztek, ez volt az egyik első olyan gép, amit Steam Boxként harangoztak be, igaz, a gyártó szerint ez neki sosem volt célja.

Távozik az Eidos-veterán

Ian Livingstone több mint húsz év után hagyja ott az Eidost, igaz, nem távolodik el túlzottan a játékipartól. A veterán számos Eidos-cím megszületésénél jelen volt, rengeteget köszönhet neki a csapat.

Megjelent a rain, itt a launch trailer

Mától tölthető le a Sony japán fejlesztőinek legújabb játéka, a rain. Ha szereted a kísérletezős anyagokat, mindenképpen vesd rá magad, ízelítőnek még egy launch trailert is mutatunk belőle!

Új címen dolgoznak a Killzone fejlesztői

A Guerrilla Games megerősítette, hogy egy vadonatúj címen dolgozik, aminek semmi köze nem lesz a Killzone-hoz, és játékmenetében is erőteljesen más lesz. A részletekre viszont még várunk.

Beyond: Two Souls - ez jár a gyűjtőknek

Rövid előzetest adott ki a Sony a Beyond: Two Souls-ról, a trailerben a játék Special Editionje kapja a főszerepet. A gyűjtőknek szánt változat extrája egyebek mellett, hogy fél órával hosszabb lesz.