Hírarchívum - 2013. október

Traileren a Donkey Kong Country: Tropical Freeze

A Nintendo Direct legutóbbi adásában csak nagyon keveset szerepelt a Wii U egyik legígéretesebb készülőfélben lévő címe, a Donkey Kong Country: Tropical Freeze. A kiotóiak most pótolnak.

Decemberben jön a Mad Catz androidos konzolja

Decemberben rajtol el a játékos perifériáiról ismert Mad Catz androidos konzolja, ami állítása szerint azt a célt hivatott szolgálni, hogy a hardcore gamerek közelebb kerüljenek a mobilokhoz.

Felújítják a Gabriel Knight: Sins of the Fatherst

A Sierra 1993-as klasszikus kalandjátéka remake-et kap, ráadásul az eredeti fejlesztők jóvoltából. Az összes helyszínt, karaktermodellt rekonstruálják, beleértve a hangokat is. 2014 közepén érkezhet letölthető formában.

Castlevania: Lords of Shadow Collection dátum

A Mercury Steam eddig megjelent összes Castlevania: Lords of Shadow-játékát tartalmazza a novemberben megjelenő gyűjteményes kiadás, még a Mirrors of Fate HD-verzióját is.

Hét Guinness-rekordot döntött a GTA V

A Rockstar legújabb üdvöskéje hét témakörben is bekerült a Guinness Rekordok könyvébe. Mind a hét eredmény a Grand Theft Auto V példátlan anyagi sikerével kapcsolatos, ettől eltekintve nagy gratula a fejlesztőknek.

Dream Chamber - új kaland a Syberia alkotóitól

A Syberia várva-várt harmadik részén kívül a Microïds egy új point 'n click kalandjátékon dolgozik Dream Chamber címmel. Az 1930-as években játszódó produktum még ebben a hónapban megjelenik PC-re, Macre és mobilokra.

Pénteken érkezik a The Wolf Among Us

Mármint az epizodikus kalandjáték első része. A dátumot szinte az utolsó pillanatban erősítette meg a Telltale, ami azért jó, mert már nem kell sokat aludnunk a The Wolf Among Us: Episode One-ig.

Nézzünk bele a Beyond: Two Souls DLC-jébe!

Az előrendelők egy bónusz fejezetet kaptak a Beyond: Two Soulshoz, melyben Jodie különféle tesztkamrákat küzd le Aiden segítségével, amolyan Portal-féle módon. Ha kimaradt, most hosszabban is belenézhetsz.

Új infók jönnek a The Order: 1886-ról

Mindeddig nem sok konkrétumot hallottunk a PS4-exkluzív The Order: 1886-ról, de ez pár napon belül változni fog. A Game Informer következő számában egy terjedelmes előzetest olvashatunk a steampunk alkotásról.

Egér- és billentyűzettámogatást kap az Xbox One?

Az Xbox Live-főnök, Larry “Major Nelson” Hryb szerint egér- és billentyűzettámogatást kaphat az Xbox One, de csak a megjelenés után. A fejlesztők is díjaznák az ötletet, nem beszélve a shooterek szerelmeseiről.