Dream Chamber - új kaland a Syberia alkotóitól

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Syberia várva-várt harmadik részén kívül a Microïds egy új point 'n click kalandjátékon dolgozik Dream Chamber címmel. Az 1930-as években játszódó produktum még ebben a hónapban megjelenik PC-re, Macre és mobilokra.

A Microïds még ebben a hónapban megjelenteti a Dream Chambert PC-n, Macen és iOS-en, míg az androidos változatra egy kicsit várnunk kell. Hamisítatlan point 'n click kalandjátékkal van dolgunk, amely az 1930-as években játszódik.

Főhősünk Charlie, aki feltehetően egy haszontalan, gazdag örökös. Giccses élete azonban nem várt fordulatot vesz, miután tanúja lesz egy rablásnak. A károsult maga Charlie barátnője, s mint a szerelmesek általában, saját kezébe veszi az ügy megoldását, dacolva ezzel nagybátyjával is, aki az eset elrendelt nyomozója. Hősünknek viszont van egy előnye: álmaiban újra átéli az eseményeket, s ezzel nyomokat talál a tudatalattijában.

A játékmenet a megszokott hagyományokra épül: harmadik személyű nézőpontot használ a Dream Chamber, tárgyakat kell gyűjtenünk, majd azokat kombinálva oldhatjuk meg a fejtörőket. Az első screenshotot feljebb találod.

Nem is figyeltünk volna fel a játékra, ha nem a Syberia fejlesztői szorgoskodnak rajta. Egyébként annak is lesz harmadik része, az első infókat itt találod róla.

4.
4.
DevilGamer
Na, de jó! Végre egy jó point & click, aminek a legalább van egy kis csavar a történetében.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...