Traileren a Donkey Kong Country: Tropical Freeze

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 9.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo Direct legutóbbi adásában csak nagyon keveset szerepelt a Wii U egyik legígéretesebb készülőfélben lévő címe, a Donkey Kong Country: Tropical Freeze. A kiotóiak most pótolnak.

A Nintendo legutóbb néhány rövid gameplay jelenet mellett csak annyit mondott: a Donkey Kong Country: Tropical Freeze fejlesztése kicsit megcsúszott, így csak jövő februárban jelenhet meg a Wii U-exkluzív játék. A jó hír, hogy most egy új trailer is érkezett róla, amiben főszerepet Dixie Kong kapja:

9.
9.
Norbiii
#7: Még múltkor az egyiket eladtam Trapydnak. xd Ha lesz legközelebb, akkor szólok, én mindig baráti áron adom a cuccokat. :)
8.
8.
Yanez
Még mindig tolom a Wii-s verziót, nagyon király! Látom ez kb 95%-ra ugyanaz, ami a grafot és a játékmenetet illeti. Mintha elővették volna az előzőt és új pályákat meg ellenfeleket csináltak volna bele. Ez persze nem rossz, hiszen minek bántani azt, ami tökjó! :) A WiiU-s irányítással pedig még élvezetesebb lesz!
7.
7.
aordog
Sajnos ên csak a Snes verziokkal nyomultam, illetve a DK64- el.
A Wii verziot akarom magamnak, de sajnos még mindig 10 K az ära ;(
Nekem is a Snes DK 3 a favoritom.
A mai napig nyomulok vele....
( Ha valakinek van Wii DK, akkor megväsärolnäm)
6.
6.
Norbiii
#3: Én is nem rég játszottam vele, és bár nekem a SNES-es 3 rész tetszik a legjobban, ez sem lett rossz, sőt...vannak benne nehéz részek, amiknél megizzad az ember. xd

Viszont, hogy valami kritikát is mondjak, szerintem ez helyett a Donkey Kong Country 2-öt kellett volna feldolgozni, a coffos majommal pl. pontosan úgy, mint a DKCR-t, ami a SNES-es Donkey Kong Country-nak volt az újabb változata (returns=visszatér). Ez a játék így elsőre szinte ugyanolyan, mint a Wii-s verzió, ugyanaz az alap, és a kinézet is. Viszont, hogy jót is mondjak, nálam minden Donkey Kong Country játék maga a szórakozás. :)
5.
5.
DarkLord
Szerintem nagyon adja igaz az első résztől kezdve szeretem a DK-t minőségi játék lesz ez is ahogy a többi is...
3.
3.
p3ti
Most játszom a Wii -n az elődjét barátnőmmel, és annak ellenére hogy sosem voltam DK fan, nagyon tetszik.
2.
2.
p3ti
#1: WTF? Miért a többi 650 folytatást mi ad el?
1.
1.
ratchetfan
ezt is csak a neve fogja eladni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...