Decemberben jön a Mad Catz androidos konzolja

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Decemberben rajtol el a játékos perifériáiról ismert Mad Catz androidos konzolja, ami állítása szerint azt a célt hivatott szolgálni, hogy a hardcore gamerek közelebb kerüljenek a mobilokhoz.

A gamer kiegészítőiről ismert Mad Catz még júniusban mutatta be az androidos konzolját, a M.O.J.O.-t, ami a cég bejelentése szerint december 10-én rajtol majd el - igaz, egyelőre erősen limitált készletek mellett.

A konzol viszonylag drága, 250 dollárt kérnek érte, viszont cserébe a hardvere is komolyabb, mint a műfaj képviselőinek: Tegra 4-es rendszerchip duruzsol benne 2 GB RAM társaságában, ezt 16 GB belső tárhely egészíti ki, van lehetőség microSD-s bővítésre, és természetesen a Wi-Fi és a Bluetooth sem maradt ki belőle. HDMI-kimenetén keresztül 1080p-s tartalmakat is a tévédre varázsolhatsz, az operációs rendszer szerepét pedig a 4.2.2-es Android látja el.

A Mad Catz szerint a M.O.J.O. az erős vasa, a nyitott platform és a cég különböző perifériái miatt lehet jó választás - a kütyü egyébként annak a GameSmart nevű kezdeményezésnek a központi eleme, ami a hardcore gamereket akarja közelebb hozni a mobilokhoz.

6.
6.
Danikika94
Komolyan ezeknek mi értelmük van?..-.-" Minek kókányolni a konzolokat? Mért ezzel a szar rendszerrel? Egyáltalán nem épp elég a jelenlegi konzolok száma? Rohadtul senki nem fogja megvenni...már most is úgy leszarják az egészet ahogy van...az OUYA is egy rohadt nagy vesztesség volt amin nem csodálkozok...Felesleges pénzpazarlás az egész..-.-"
4.
4.
strike19
Már mindenki alig várja ,hogy játszhasson controllerel a Temple Run játékkal.
2.
2.
thelegendary
Kezd kicsit unalmas lenni ez a "Mobil Gaming Tukmákolás"..... Pc n ezt, konzolon azt a telomon meg amazt élem ki... minek ide ez a zagyvaság?
1.
1.
mestermagyar
Nekem is ugyanilyen erejű, s800ab-s telóm lesz, és nekem is lesz hozzá hdmi meg kontroller.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...