Hírarchívum - 2013. október

Strider - vadiúj képek és trailer

A hétvégén megrendezésre kerülő New York-i Comic-Conon kinn lesz a Capcom vadonatúj akciójátéka, a Strider is. A rendezvény kapcsán egy csokornyi új screenshot landolt a galériánkban, illetve itt a friss előzetes is.

A zeneszerző szerint már készül a Far Cry 4

Életjeleket kaptunk a Far Cry 4 felől. Nem lepődtünk meg, a Ubisoft már korábban utalt rá, hogy lesz folytatás. Ha hihetünk Cliff Martineznek, akkor a fejlesztés már aktív szakaszban van. Örvendjünk!

Assassin's Creed IV - a season pass részletei

Nem meglepetés: season passt is vásárolhatunk az Assassin'a Creed IV: Black Flaghez, amivel olyan egyjátékos küldetésekhez férhetünk hozzá, amikben Edward színes bőrű első tisztjét irányítjuk majd.

Befutott a Beyond: Two Souls launch trailere

Amerikában már kapható a Beyond: Two Souls, ennek apropóján a Sony kiadta a játék launch trailerét is. A PS3 egyik leginkább várt címéről közben már megjelentek az első tesztek.

Felhőbe megy a Pro Evolution Soccer 2014

Inkább csak érdekesség, mivel egyelőre csak a dél-koreaiak örülhetnek neki, ott viszont felhőből is játszható lesz a Pro Evolution Soccer 2014. LG-tévé vagy Google TV set top box kell hozzá.

PC-re is jön a Ninja Gaiden Z

Csupa jó hírt kapnak a PC-sek: tegnap bejelentették az Injustice: Gods Among Us windowsos változatát, ma pedig kiderült, hogy a Yaiba: Ninja Gaiden Z is megjelenik majd számítógépekre.

BioShock Infinite: Burial at Sea - az első öt perc

Új videó érkezett a BioShock Infinite második és harmadik DLC-je kapcsán, az előzetes a Burial at Sea első öt percéről rántja le a leplet. Spoileres persze, ha meg akarsz lepődni, ne nézd meg!

WRC 4 - képek és dobozfotó

Ha minden igaz, még ebben a hónapban napvilágot lát a Milestone alkotása, amely az idei rali-világbajnokságot dolgozza fel. Egy csokor friss screenshotot kaptunk a WRC 4-ről, pluszban befutott a borítókép is.

Látnivalókon a Ratchet & Clank: Nexus

A novemberben érkező Ratchet & Clank: Nexusban minden benne lesz, amely az elődöket naggyá tette. A PS3-as éra méltó lezárásával lesz dolgunk, legalábbis az ígéretek szerint. Némi gameplay és egy rakat kép következik.

Bemutatkozik a The Long Dark

A játékipari veteránokból verbuvált Hinterland csapata egy olyan belső nézetű játékkal tör babérokra, melyben a fagyos vadonban kell túlélnünk: élelmet gyűjtünk és vadállatokkal harcolunk. Itt az első trailer.