Ilyen lesz a mobilos PlayStation 4-alkalmazás

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 4.
  • Videó
Link másolása
Végre bemutatkozott a mobileszközökre szánt PS4-alkalmazás a Sony jóvoltából. Legjobb fícsörje, hogy második képernyőként használjuk játék közben - a funkciót minden fejlesztő kihasználhatja. Örvendjünk!

Ez lenne a Sony válasza a Microsoft-féle SmartGlass alkalmazásra. A hivatalos PS4-applikációt ingyen tölthetjük le Androidra vagy iOS-re. A játékosok chatelhetnek más PSN-felhasználókkal, vásárolni is tudunk a PlayStation Store-ból telefonon vagy tableten keresztül, játékfelkéréseket küldhetünk vagy fogadhatunk, illetve rögzített és streamelt játékfelvételeket is nézhetünk vele.

A Sony Worldwide Studios fejese, Shuhei Yoshida megerősítette, hogy az alkalmazás lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy második képernyős funkciókkal vértezzék fel alkotásaikat. A közeljövőben számos cím kihasználja ezt, pl. a Battlefield 4, vagy a Watch Dogs is.

A kisebb fejlesztők is használhatják a PS4-appot olyan egyszerűbb címek készítésére, ahol a mobileszköz például rajztáblaként funkcionál, miután csatlakoztunk a konzolhoz. S ehhez semmilyen más alkalmazást nem kell letöltenünk a telefonunkra vagy a tabletünkre.

Jól hangzik ugye? Második képernyőt minden játékba!

8.
8.
Macccy
#7: Tökmindegy mit futtat, ha van piaca annak, hogy WP tulaj vásárol Playstation 4 -et (márpedig a konzol VS. konzol hülyegyerekek hitével ellentétben van!), akkor meg fogják csinálni arra is. Ennyi. ... Nyilván nem prioritással csinálják, mert Androidot és iOS -t jóval többen használnak ...
7.
7.
Vopesz
#5: Na ja, csak az a sony telefon androidot futtat, nem pedig saját sony rendszert.
5.
5.
crashpipi
Lesz arra is. Nem kell túlbonyolítani a semmit. :D Kit érdekel a MS vs. Sony hülyeség? Sony telefonokra is van SmartGlass.
4.
4.
Zombiekiller6
#1: Ugye most csak szívatsz?
2.
2.
zoenn
#1: Microsoft vs. Sony, gondolkodj! :)
1.
1.
Czigi
De miért nincs WP-re?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...