Oktatóvideón a World of Warplanes

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 5.
  • Videó
Link másolása
A tankok után a Wargaming csapata az égbe tekint, azaz a légi harc kaotikus küzdelmei kerülnek előtérbe legújabb free-to-play címében. Ha eddig értetlenül pislogtál és nem tudtad hová tenni a játékot, akkor most figyelj!

A World of Warplanes hiába kezelhető könnyen, hiába csatlakozhatunk az online küzdelmekhez egy szempillantás alatt, bizony vannak homályos foltok a laikusok számára. A Wargaming most bevezet minket az alapvető tudnivalókba. Hét perc játékmenet következik, alapos fejlesztői kommentárral.

Már játszanál? Kattanj erre a linkre!

13.
13.
PAtr0n
#2: Egyértelműen jobb a WT. Anno ecseteltem ezt a PH-s WoWP topicban, normális hangnemben, persze jól le lettem hurrogva hogy minek trollkodok az ő fórumjukban, húzzak el. Pedig ha valaki próbálta mind2 játékot, szerintem le tudja vonni hogy miért is szarabb a WoWP.
Az a helyzet, hogy a béta gameplayek alapján a tankos rész is ütős lesz a WT-ben. A grafika valami iszonyat jó, nincs bekeretezős baromság, összeszűkülő célkeresztre várás, HP rendszer, és hasonló idiótaságok. Ami nagyon tetszik, hogy durván van modellezve a tankok himbálódzása megállás/elindulás, lövés után vagy menet közben az egyenetlen talajon. Igazából itt addig kell várni, amíg nyugalmi helyzetbe kerül a tank, és lehet lőni. Reméljük a sérülésmodellt nem szúrják el, és lesz sok lepattanó találat :)
Szeretem a WoT-ot is, de egyre szarabb lesz, ráadásul a 8.8 óta észrevehetően szopat már ami az MM-et illeti. Ha túl jó a statod egy tankkal, összetesz olyan csapatokkal amiben esélyed nincs nyerni. Ezt már többen is tapasztalták.
Minden esetre nagyon várós a WT tankos része. A videóban 14:30-nál akkorát röhögtem. Driftelt a Stug, utána meg megdobta a szikla és a fizika törvényeit meghazudtolva felborult. :D Látszik azért még hogy van min javítani, de pofás az egyszer biztos!
12.
12.
Stranger
#3: Nagyon sok jó F2P játékról nincs hír.
11.
11.
shooter1234
Nekem is sokkal jobban bejött a War Thunder mint ez.
10.
10.
Cooper911
Engem a Warthunder jobban megfogott.
8.
8.
Ecneb
#7: Azt is fogják csak előbb ezzel verik a mellkasukat. Bár, hogy mire, azt nem tudom...
7.
7.
miki1105
A WoT-ot a mai napig tolom, de ezt a repülést részt nagyon elkúrták nincs benne semmi ami megfogna, jobban jártak volna ha inkább a WoB-ot(World of Battleships) fejlesztették volna.
5.
5.
JBoy
Kalap szar az egész...
4.
4.
randall13
#3: Itt többnyire csak a külföldi hírek vannak lefordítva. Mondjuk azt én sem értem, hogy hogyan maradhatnak ki olyan események, mint a league of legends világbajnokság..
3.
3.
csontti72
Bakker a GK lóvét kap ennek a szemétnek a reklámozásáért??? A War Thunder-ről szó sincs sohasem, pedig csuklóból veri minden téren, az Ooorky által belinkelt dologról már nem is beszélve!
2.
2.
Ooorky
Ha már videók, War Thunder-ből fent van az első gameplay videó a tankos részről:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=foTmS4omfoE
Még nagyon béta, de alakul :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...