Elérhető a CryEngine-es Snow

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 11.
  • Hír
Link másolása
Ha kedvelt szórakozásod az, hogy havas hegyoldalakon siklasz le egy pár síléccel, akkor a Snow a te játékod lesz. A CryEnigine 3-mal hajtott indie cím alfaverziója már elérhető a Steam Early Access-program keretében.

A három főből álló, független Poppermost Productions játékában szabadon bebarangolhatjuk a hegyvidéki tájat: az alfaverzió még egyetlen heggyel, a Sialiával büszkélkedhet, igaz, a nyolc négyzetkilométeres terep teljesen nyitott. Azt tehetünk, amit akarunk, csodálhatjuk a természetet, vagy síelhetünk az online ranglistákon való előkelő helyezésért.

Olyan híres síelők segítették a fejlesztőket, mint Tanner Hall, Tom Wallisch és Russ Henshaw. A végleges játék free-to-play lesz, a bétában már snowboardokra is pattanhatunk, és találunk majd benne online multit is.


A látványért a CryEngine 3 felel, csekkold a friss látnivalókat! Felkeltette az érdeklődésedet? Vesd bele magad!

16.
16.
jasonkrot
#8: Mint a Frostbite motor a Need for Speedekbe... Ott a király engine, jó grafika, élvezhető törésmodellek, de ezt a Paradise City The ultimate box-ba már megcsinálták hasonlóan szépre, minimális gépigénnyel.
15.
15.
jasonkrot
#9: a LoL teljes mértékben élvezhető, semmiért sem kell RL pénzt fizetni, mindent meg lehet szerezni rövid idő alatt, pl egy drága champion 1 hét alatt megvehető, rúnaoldalak is, rúnák is vannak olcsón, csak a skinekért kell fizetni, de azok a kinézeten kívül nem adnak semmilyen extra bónuszt a játékodhoz. Nem leszel jobb, mintha nem lenne skined. Szóval ez egy kivétel. De ezt a szabályt viszont erősíti a Battlefield Play4Free, amiben, ha meg akarsz venni egy fegyvert örökre, kb egy hónapot kell nyomorékoskodj a játékban egy fegyóval. És ez elvesz a játék élvezhetőségéből.
14.
14.
sumosanyi
Biztos lesz ez még jobb is. A látvány egész jó, de az animáció enyhén szólva gyenge.
13.
13.
koffein
Most komolyan azt nem tudták megoldani, hogy látszodjon a nyom a hóban de a látvány majdnem fotórealisztikus? Vicc programozók.
12.
12.
ALpH4
sárkány van benne? ha nincs akkor szar
11.
11.
Rakottkrumpli
#8: a cryengine pont ugyan olyan motor mint a többi... Nem mellesleg jól néz ki, ingyenes és pofon egyszerű vele dolgozni, szóval majdnem minden tekintetben jó választás.
10.
10.
Moltes
#9: Ez igaz, de szerintem egy alpha verzios jatekert ez kicsit sok :) ez csak az en velemenyem, bar en szeretem ezeket a jo kis snowboardos jatekokat ^^
9.
9.
Dreadlox
#2: Ezt fiam úgy hívják Early Access program, amivel elöbb hozzáférhetsz mint az ingyenes játékosok, ráadásul te kapsz ingame bónuszokat, mig mások nem. Ezzel is segíted a megjelenést ráadásul játszhatsz vele korlátlanul ha kicsengeted az összeget. Btw a F2P játékokért igenis kell fizetni ha élvezni is akarod, nagyon kevés van amelyik fizetés nélkül is élvezhető.
8.
8.
dBLOOD
Hát a CryEngine annyira kell egy sportjátékba...
7.
7.
tabu3x
óóó, hát ettől leesett az állam...:-)
6.
6.
zuzo1
elég bénán néz ki mintha robotok síelnének :-)
5.
5.
Moltes
#3: Kerlek olvasd el alaposabban a cikket es utana kommentelj! " végleges játék free-to-play lesz" csak szolok
4.
4.
Dezseee
Mostmár,de az elején pénzért lehetett venni
3.
3.
jszili32
2.
2.
Moltes
Ha ingyenes lesz a vegleges jatek akkor megis mi a feneert $14.99 USD a steam storeban? tiszta ugyan az mint a Dota 2.....komolyan en ezt nem ertem most kivizetek egy ilyen osszeget utana meg ingyenes lesz? pff
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...