Hírarchívum - 2016. december

Dél-Koreában börtön járhat az aimbot-készítésért

Egy új törvény szerint masszív pénzbírsággal vagy akár börtönnel is büntethető az, aki valamilyen hacket vagy csalást fejleszt az online játékokhoz. Eközben Kínában a lootboxokat reguláznák meg.

Csak internettel játszható a Super Mario Run

Habár a Super Mario Run alapvetően az egyjátékos módra épít, a játékot csak és kizárólag aktív internetkapcsolat mellett játszhatjuk majd. A Nintendo biztonsági okokból döntött így.

Véget ért az Xbox One sikerszériája az USA-ban

Július óta vezette az amerikai konzoleladási toplistát az Xbox One, a sikerszéria novemberben ért véget. A múlt hónap győztese a PlayStaton 4 lett, jó eséllyel a PlayStation 4 Pro hozta meg az áttörést.

A DOOM-ból is kivették a Denuvót

Újabb rossz hírt kapott a Denuvo mögött álló osztrák fejlesztőcsapat. Az Inside után a DOOM-ból is kivették a megoldást, és ha igazak a Redditen terjedő szóbeszédek, már azt is tudjuk, hogy miért.

Battlefield 1 - ilyen lesz az új pálya

Jövő héten élesedik az előrendelők számára a Battlefield 1 első plusz pályája, a Giant's Shadow. A térképet ingyenesen tölthetitek majd le, a most következő előzetesből pedig az is kiderül, hogy mire számíthattok.

Final Fantasy XV - a sztorit is patchelik majd

A tíz év fejlesztés után boltokba került Final Fantasy XV kritikái ugyan pozitívak alapvetően, mégis tudtak fogást találni a játékon a kritikusok - a narratíva hibáit például kivétel nélkül felemlegetik.

Project Field - a jövő kártyajátéka?

Kártyajátékból annyi van, hogy alig győzzük feldolgozni a felhozatalt, a Sony és a ForwardWorks munkájára azonban érdemes lesz odafigyelni. A Project Field olyan videojáték, amihez valódi kártyalapokat használhatunk.

Befutott az új Pókember-film első előzetese

Pókember visszatér, a Sony ezúttal a Marvel közreműködését és univerzumát kihasználva igyekszik a mozivászonra betonozni a közkedvelt szuperhőst. Az éjszaka megérkezett az új film első előzetese.

PS4 Pro-támogatást kap a Resogun

A PlayStation 4 egyik legjobb nyitócíme volt a Resogun, melyhez hamarosan megérkezik az PS4 Pro-támogatás is. 4K-s felbontást és HDR-támogatást ígérnek a fejlesztők.

Blogajánló: Indie játékok a hideg téli napokra

Igaz, az őszi játékdömping éppen csak véget ért, mégis lehetnek páran, akik még nem találták meg idei kedvencüket. MadderBanana blogjában három indie játékot mutat nektek, melyek talán elkerülték a figyelmeteket.