Hírarchívum - 2018. április

The Crew 2 - határtalan szabadság

Ugyan még kicsit odébb van a The Crew második részének megjelenése, így a korábban beharangozott bétatesztről sem tudunk semmit, de a nagyobb külföldi magazinok már kipróbálhatták a játékot.

Az új Battlefield is battle royale-módot kap?

A legújabb pletykák szerint a Battlefield következő felvonása is kaphat egy külön battle royale-játékmódot. A VentureBeat forrása szerint a játék megjelenésére azonban biztosan nem készül el a 100 fős móka.

God of War - terítéken az ellenfelek

Mindössze egyetlen nap választja el a rajongókat attól, hogy kezükbe vehessék a God of War legújabb epizódját, de a Sony addig sem akarja lelőni a hetek óta tomboló marketinggépezetet. Két új kulisszák mögötti videó is érkezett.

Detroit - ezért fut majd natív 4K-ban

Vészesen közeledik a Detroit: Become Human májusi megjelenése, így a Sony a God of Warhoz hasonlóan a Quantic Dream játékáról is ontja a különböző kulisszák mögötti anyagokat. A mostani a játék alatt futó technológiára koncentrál.

Kiszivárgott felvételen az Xbox Live új avatarjai

A Microsoft még a 2017-es E3-on jelentette be az Xbox Live új generációs avatarjáait, mely minden felhasználó számára lehetőséget teremt, hogy kifejezhesse személyisége legapróbb részleteit is.

Iron Harvest - érkezőben a következő "nagy RTS"?

Az elmúlt év legnagyobb Kickstarter-sikerét tudhatja magáénak az Iron Harvest a videojáték szekcióban: öt hét alatt több mint 1,3 millió dollárt kaptak a támogatóktól a stratégiai játék fejlesztői.

Overwatch - kompetitív módban hódít az Elimination

"Új" kompetitív játékmóddal bővítette az Overwatch világát a Blizzard: a Team Deatmatch-alapú Elimination játékmód mostantól egészen május 8-ig nyúzható a kompetitív mód keretei között is.

Gameplay traileren a LEGO The Incredibles

Jó hírrel szolgálhatunk a LEGO-játékok és a Hihetetlen család rajongóinak! Már csak két hónapot kell várni, hogy LEGO-figuraként újraélhessük a Pixar zseniális alkotásának izgalmait.

Új járművel bővül a PUBG?

A legutóbb patch alapos elemzése legalábbis erre enged következtetni. Elképzelhető, hogy a H1Z1 Auto Royale játékmódjához hasonló tartalmat kap a PlayerUnknown's Battlegrounds is?

Call of Duty: WWII - elindult a Blitzkrieg event

A hivatalos Twitter-csatornán erősítették meg a Call of Duty: WWII legújabb közösségi eseményét, a Blitzkrieget, amely egészen május 8-ig tart majd. A Ground War játékmód mellett új térképet és fegyvereket kapunk.