Hírarchívum - 2018. április

Cenzúrázni kellett az Agonyt

A Madmind Studio horrorjátéka tömve van testnedvekkel és nemi szervekkel, és ezért a srácok néhány apró változtatást eszközöltek annak érdekben, hogy elkerüljék a legdurvább, Adults Only korhatár-besorolást.

A Way Out - már egymillió példányon adtak túl

Sokan kíváncsiak voltak arra, milyen élmény lehet egy társunkkal megszökni egy szigorúan őrzött börtönből. Az A Way Out egy bűvös mérföldkövet ért el a minap - van mire büszkének lenniük a fejlesztőknek!

Defector - kémkedés és akció Oculus Riften

A Twisted Pixel Games bejelentette legújabb projektjét, amely kizárólag Oculus Riftre jelenik meg idén. A Defector egy vérbeli kémjáték, melyben titkos akciókon veszünk rész szerte a világon. A döntéseinknek is súlya lesz!

Vadiúj Onimusha készül a Capcomnál?

A Capcom április elején újra levédette az Onimusha márkanevet több országban is, ami arra utal, szeretné továbbra is megőrizni a frencsájzt. Vagy már titokban készül az új rész?

Gameplay traileren az Underworld Ascendant

Lassan révbe ér a négy éve készülő Underworld Ascendant, amit nem titkoltan az Ultima Underworld szellemi örökségének szánnak. Az Otherside Entertainment egy okos, nyitott végű immerzív szimulátort készít.

Törölték a Terraria: Otherworldöt

A 2015-ös bejelentés óta csak aggasztó hírek érkeztek az alvilágban játszódó Terraria: Otherworldről, és végül bekövetkezett az elkerülhetetlen. Most már biztosan nem jelenik meg a játék, a projekt túl sok erőforrást vont el a Re-Logictól.

E3 2018: Inkább a foci vb-t választja a THQ Nordic

Azt hiszem, ilyen sajtóközleményt sem kap minden nap az ember! Az egyik legnagyobb európai kiadó bejelentette, hogy idén kihagyja az E3-at, mivel a kiállítás időpontja egybeesik a foci vb-ével, és inkább azt nézik. Nem vicc!

Bejelentették a Sega Mega Drive Minit

A Sega sok év után visszatér a hardverpiacra. Japánban még idén elérhetővé teszik a Sega Mega Drive Minit, a klasszikus 16-bites konzol falatnyi mását, és jövőre talán nálunk is tiszteletét teszi.

Nintendo Switch-re érkezik a Jotun: Valhalla Edition

A Thunder Lotus Games gyönyörű vikinges játékát mostantól bárhova magukkal vihetik a Switch-tulajok. Érkezett is egy kedvcsináló előzetes azoknak, akik a Nintendo konzoljával terveznek a Valhallába jutni.

Titokban készül már az új BioShock-játék?

A Mafia III hányattatott sorsa kapcsán készített egy átfogó cikket a Hangar 13-ról a Kotaku. A 2K leányaként funkcionáló stúdiót azóta jó néhány fejlesztő maga mögött hagyta, néhányan azért, hogy egy új, titkos BioShock-projekten dolgozzanak.