Hírarchívum - 2018. április

Soul Calibur VI - Siegfried is beköszön

Mindenki kedvenc gonosz karaktere is visszatér a Soul Calibur legújabb részében. Siegfried megölte saját apját, de az igazi rémálom csak most kezdődik. Kétségbeesetten próbál megszabadulni elátkozott kardjától.

Worlds Adrift - közeleg a korai hozzáférésű változat

A Bossa Studios több éves fejlesztés után újabb mérföldkövet ért el: május közepén érkezik a Worlds Adrift Early Access-verziója. Egyéves zárt bétatesztelés után debütál a hatalmas léghajókat szerepeltető MMO.

Élőszereplős trailereken a Yakuza 6

Jövő hét kedden végre nyugaton is megjelenik a Sega bűnözőszimulátora. A közelgő dátum apropóján most három élőszereplős előzetest nézhettek meg, amelyek betekintést engednek a japán alvilágba.

Ingyen játszható játékok a hétvégére

A kiadók PC-n és konzolokon számos remek alkotást tettek kipróbálhatóvá. A Ghost Recon: Wildlands mellett PC-n a Skyrim: Special Editon és a Star Citizen aktuális változata vár mindenkit. PS4-en és Xbox One-on pedig az Injustice 2.

Dátumot kapott a The Banner Saga 3

Idén júliusban végre trilógiává bővül a Stoic 2014-ben indult sorozata. A körökre osztott RPG-ben egy viking klán túlélésért vívott harcát élhetjük át, az epikus történet pár hónapon belül lezárul.

Rainbow Six: Siege - 30 millió regisztrált felhasználó

Úgy tűnik, a mai nap a számok bővületében telik. Ezúttal a Ubisoft közölt izgalmas adatokat, méghozzá a még mindig nagyon népszerű Rainbow Six: Siege felhasználói bázisáról.

God of War - hangolódjunk a premierre!

A világhálót a mai napon elözönlő God of War-tesztek után a Sony ad még egy utolsó nagy lökést Kratos visszatérésének, így a premier előtti utolsó héten is számíthatunk friss látnivalókra. Íme, az első!

Detroit - karakterekre szabott dallamok

Lassan nem telik el úgy nap, hogy ne kapnánk valami izgalmas látnivalót a Quantic Dream következő hónapban boltokba kerülő új játékáról, a Detroit: Become Humanről. A legfrissebb kulisszák mögötti bemutató a játék zenéjével foglalkozik.

Mérföldkövet ünnepel a Shovel Knight

A Yacht Club Games büszkén jelentette be, hogy a 2014 júniusában megjelent Shovel Knight: Treasure Trove újabb mérföldkőhöz érkezett, a premier óta ugyanis kétmillióan szavaztak bizalmat a játéknak.

Egymilliónál jár a Warhammer: Vermintide 2

Márciusban több ízben is jelentettük, hogy a Fatshark mérhetetlenül elégedett a Warhammer: Vermintide 2 PC-s változatának eladásaival. Az azóta eltelt időben sem tört meg a lendület, és már egymillió eladott példánynál járunk.