Hírarchívum - 2018. április

Konzolokra is befut a Frostpunk

Most, hogy a PC-s verzió gyakorlatilag elkészült, zöld az út a Frostpunk konzolos változatai előtt. A PAX Easten a 11bit Studios illetékese megerősítette, hogy a munkálatok már elkezdődtek.

Dokumentumfilm a Kingdom Come: Deliverance-ről

Ha kíváncsi vagy arra, milyen nagy volt a nyomás a Warhorse srácain, akkor most itt van egy 50 perces videó, amely a premier előtti utolsó napokat, majd a megjelenést követő feszült órákat meséli el a fejlesztők szemszögéből.

Killing Floor: Incursion - májusban PS VR-ra is

Noha Oculus Riftre és HTC Vive-ra már elérhető a Killing Floor VR-mellékága, a Sony szemüvegére csak május első napján fut be. A PlayStation VR-játékosok egy exkluzív pályának is örülhetnek.

Resident Evil 7 - megvan az 5 millió

A Capcom bejelentette, hogy a Resident Evil 7 újabb mérföldkőhöz érkezett. Már 5,1 millió példány talált gazdára a horrorjátékból PC-n, Xbox One-on és PS4-en, vagyis feleannyi, mint a sorozat előző darabjából, a Resident Evil 6-ból.

Befutott a Solo: Egy Star Wars-történet új trailere

Nehéz szülés volt összerakni a Disney-nek a Han Solo-filmet, de a második előzetes bizonyítja, érdemes lesz várnunk rá. A videó nem árul el sokat a történetről, így ha érzékeny vagy a spoilerekre, akkor is belenézhetsz.

Így néz ki Switch-en a Wolfenstein II

A hétvégi PAX East 2018 keretében a GameSpot munkatársai kipróbálhatták a Wolfenstein II: The New Colossus hordozható verzióját. Hasonlóan a DOOM-hoz, a játék gyengébb textúrákkal és felbontással operál, mint PS4-en és Xbox One-on.

Be van biztosítva a Final Fantasy XV jövője

Nem kell attól félni, hogy további tartalom nélkül marad majd a Final Fantasy XV. A Square ugyanis bejelentett jó pár érdekességet, melyekkel tovább bővül majd Noctis és társai története.

Megérkezett a Rust első irányítható járműve

És egy négyszemélyes csónak lett. Mivel a járművet nem lehet nyersanyagokból megépíteni, csak készen felkutatni, így sok munkája lesz vele a játékosnak, ha használni szeretné, vagy esetleg csak megőrizné.

PUBG - érkezik a sivatagos pálya Xbox One-ra

A PlayerUnknown’s Battlegrounds második, Miramar elnevezésű pályája májussal érkezik Xboxra. A hivatalos megjelenés előtt tesztszervereken próbálhatjuk ki a térképet.

Új képeken a System Shock-remake

Vadonatúj képeket és játékzenét mutattak be a System Shock-remake fejlesztői a Kickstarter-kampányuk frissítésében. A Nightdive Studios úgy látszik tényleg visszatért a projekt eredetileg megcélzott irányvonalához.