Hírarchívum - 2018. április

Komoly változások előtt a Call of Duty: WWII

Korlátlan sprinttel fut be az új frissítés a világháborús FPS-hez. A készítők újragondolták az egész „Division” rendszert, és egy teljesen egyénre szabható alternatívát próbálnak készíteni a játékosok számára.

PUBG - team deathmatch mód közeleg?

Új játékmóddal bővül a PUBG, mely a korábbi játékszabályokat teljesen eltörli, hogy mindent új alapokra helyezhessen. A mód tesztelésre szánt verziója már korlátozottan hozzáférhető, a hivatalos megjelenésről még nem tudni.

Négy hónapot csúszik az új Terminator premierje

A Paramount Pictures valamiért úgy döntött, mégsem 2019 nyarán mutatják be a James Cameron-féle új Terminátor-filmet. A döntés értelmében négy hónappal később, 2019 novemberében tér vissza Schwarzenegger.

Final Fantasy XV - csak 2019-ben jönnek az új DLC-k

A Square Enix hivatalosan is bemutatta a Final Fantasy XV korábban már beharangozott kiegészítőit. Ardyn, Aranea, Luna és Noctis kap majd saját kalandot, igaz, ezek nem mostanában jelennek majd meg.

Vadonatúj játékon dolgozik az A Way Out alkotója

Ez gyors volt! Alig két hete jelent meg Josef Fares és stúdiója, a Hazelight játéka, az A Way Out, de a csapat máris belevágott a következő projektbe. Ezt maga Fares jelentette be a Twitter-oldalán.

Ghost Recon: Wildlands - Sam Fisher is beköszön

Április 10-én rajtol el a Ghost Recon: Wildlands második szezonja, amiben nem akárki kap majd vendégszerepet. Predator után ugyanis ezúttal egy régi ismerős, Sam Fisher tér vissza egy küldetés erejéig.

Nintendo Labo - építs és játssz!

Két hét múlva már kapható lesz a Nintendo legújabb nagy dobása, a Nintendo Labo, ami tulajdonképpen egy minijáték-gyűjtemény, amelyhez igazi papírkartonokból hajtogathatunk kiegészítőket.

Sea of Thieves - szabályozzák a kalózokat?

Az egyelőre rendkívüli sikereket produkáló játék számos olyan játékmeneti szabállyal rendelkezett, melyet az eszes kalózok könnyűszerrel a saját hasznukra fordítottak. Ennek próbál véget vetni a Rare.

PUBG-hírek: per és shotgun

Sűrű nap volt a mai a PUBG Corporation számára: a vállalat eddig nem látott komolysággal lépett fel a PUBG-klónok ellen, illetve új event vette kezdetét a játékban, mely csak 72 óráig él.

Új grafikus motorra költözik a DayZ

Sokan vannak, akik hisznek a kínai horoszkópban, és komolyan gondolták, hogy 2018 a kutya éve. Nos, ők tévedtek. A DayZ készítői bejelentették, hogy ez az év a DayZ éve lesz: új grafikus motorra és Xbox One-megjelenésre számíthatunk.