Hírarchívum - 2018. április

Rövid kedvcsinálón a Hunt: Showdown

Nem véletlen, hogy a Crytek nagyon nyomja legújabb játékát, a Hunt: Showdownt, az elmúlt időszak kudarcai után ugyanis ez lehet a stúdió első olyan játéka, ami talán kihúzza őket a pácból.

E3 2018: Az új Forza Horizon is ott lesz

Nagyjából két hónap múlva elrajtol az idei Los Angeles-i E3, ahol a szokásoknak megfelelően a Microsoft ezúttal is egy nagyszabású műsor keretein belül mutatja be újdonságait. Ezek között biztosan ott lesz a Forza Horizon új felvonása is.

HWSW: Kényszernyugdíjba megy a SteamSpy

Több új biztonsági funkciót is bevezet a Valve, míg a SteamSpy-t úgy küldi kényszernyugdíjba, hogy a felhasználói játéklisták alapértelmezetten elrejtve jelennek majd meg. A hajtás után további részleteket olvashattok a Valve akciójáról.

Újabb Xbox-klasszikusok jönnek Xbox One-ra

Nemcsak Xbox 360-játékok Xbox One X-ráncfelvarrását jelentette be a Microsoft, de újabb Xboxra megjelent címek csatlakoztak az Xbox One visszafelé kompatibilitással elérhető játékkínálatához. Jöhet egy rakás Star Wars-játék?

Befutott az idei Overwatch Archives event

Élesedett a Retribution játékmód, megérkeztek az új skinek és highlight intrók, ismét játszható az Uprising, valamint balanszoltak néhány hőst is. Összeszedtünk mindent, amit érdemes tudni az Overwatch legújabb frissítéséről.

Néhány számmal megritkul a GTA IV rádiója

Április végén lesz tízéves a Grand Theft Auto IV. Úgy tűnik, hogy a játékhoz tartozó zenei licencek némelyike is ekkor fog lejárni, hiszen a Rockstar hamarosan eltávolít néhány dalt a játék rádióiból.

Fortnite - erődítmény gombnyomásra

Szinte hetente érkeznek az újabb kütyük a Fortnite Battle Royale módjába. Az irányítható rakéta és a fegyverautomata után jön most a Port-a-Fort, amellyel pillanatok alatt építhetünk magunknak egy egész erődöt.

Szebb lett Xbox One X-en pár régebbi Xbox 360-cím

Az Xbox One X-tulajok mostantól nagyobb felbontással és javított látványvilággal játszhatnak néhány játékot az előző generációból. Olyan programok szépültek meg, mint a Red Dead Redemption, a Portal 2, vagy a Star Wars: The Force Unleashed

Ingyen kipróbálható lesz a PUBG Xbox One-on

Az Xbox Live Gold Free Play Days keretein belül jövő hétvégén ingyen játszható lesz a PlayerUnknown's Battlegrounds az Xbox One-felhasználók számára. Emellett bejelentettek egy új kozmetikai DLC-csomagot is.

Bemutatkozik Maya a Walking Dead-játék trailerében

Az Overkill csapatának köszönhetjük a Payday-szériát, így komoly reményeket fűzhetünk az idén érkező The Walking Deadhez is. A legújabb trailerben megismerhetjük Mayát, a négy játszható karakter egyikét.