Hírarchívum - 2018. április

Májusban jön a Destiny 2 legújabb kiegészítője

A Bungie leleplezte a Destiny 2 második nagyobb bővítményét, a Warmind május elején érkezik. A stúdió egyúttal közzétette a frissített fejlesztői ütemtervét is. Nem kapkodnak el semmit a srácok.

Csúszik a Sinner: Sacrifice for Redemption

A "kínai Dark Soulsnak" csúfolt Sinner: Sacrifice for Redemption mégsem jelenik meg ebben a hónapban. A Dark Star Game Studios szólt, hogy a harmadik negyedévre tolták el a premiert, de cserébe lesz Switch-verzió is.

A Milestone nem bír leállni: jön az MXGP PRO

Meglehetősen termékeny az olasz Milestone: idén már három játékot adtak ki, s még csak április van. Júniusban viszont visszatér az MXGP-sorozat, amely az eddigi "legrealisztikusabb" motokrosszélményt szállítja.

E3 2018: Tudjuk, mikor konferenciázik az EA

Idén júniusban ismét saját bulit tart Los Angelesben az Electronic Arts - nem messze az E3 székhelyétől. Az EA Playt a kiadó saját konferenciája nyitja meg, aminek most már a pontos időpontját is megerősítették.

Dauntless - a jövő hónapban nyílt bétateszt

A Phoenix Labs Monster Hunterre hajazó szerepjátékát hamarosan minden PC-s érdeklődő kipróbálhatja. Május végén indul a Dauntless nyílt bétatesztje, amelyben a behemótoknak keresztelt szörnyeket kell levadásznunk.

A Metal Geartől búcsúzik Sam Fisher

A Ghost Recon: Wildlands legújabb frissítésében egy olyan PvE-küldetést kaptunk, melyben Sam Fisher is tiszteletét teszi. Az egyik átvezetőben még a Metal Gear Solid főhősére is utalnak.

The Witcher 3 - megérkezett a HDR-patch PS4-re

A The Witcher 3: Wild Hunt már alapból káprázatosan néz ki PlayStation 4-en, de a legújabb javításnak hála végre itt a HDR-támogatás. Ezenfelül jobb textúráknak is örülhetnek Ríviai Geralt rajongói.

Egy ideig még biztosan várni kell a PlayStation 5-re

Bár még csak ötödik éve van piacon a PlayStation 4, a SemiAccurate szerint már idén megérkezhet a következő generációs konzol. Ezzel szemben a Kotaku és Michael Pachter elemző arról ír, hogy 2020 lehet a reális időpont.

Detroit - nem mindegy, hogy döntünk

Újabb kulisszák mögötti videóval jelentkezett a Detroit: Become Human. Az IGN közreműködésével készült felvételen ezúttal a Quantic Dream munkatársai, köztük David Cage is arról mesélnek, miért fontos, hogyan döntünk majd a történet során.

Az Apple készít sorozatot az Alapítványból

Egyelőre lépéselőnyben a Netflix, de mostanában az Amazon és az Apple is sebességet váltott. Előbbi a Gyűrűk Ura, utóbbi pedig Isaac Asimov klasszikus Alapítványának jogaira csapott le.