Ingyen kipróbálható lesz a PUBG Xbox One-on

  • Írta: szlav
  • 2018. április 11.
  • Akció
Link másolása
Az Xbox Live Gold Free Play Days keretein belül jövő hétvégén ingyen játszható lesz a PlayerUnknown's Battlegrounds az Xbox One-felhasználók számára. Emellett bejelentettek egy új kozmetikai DLC-csomagot is.

A Microsoft bejelentette a Xbox Live Gold Free Play Days következő nagy durranását, az Xbox Live-előfizetők ugyanis most először próbálhatják ki ingyenesen a PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One-os változatát.

Ha eddig sajnáltátok a pénzt a battle royaleóóriásra, akkor ez a legkiválóbb alkalom arra, hogy kipróbáljátok. A próbaidőszak április 19-22. közt fog futni. Ha megtetszik a játék, és később úgy döntenétek, hogy megveszitek a teljes verziót, akkor nem kell félni, ugyanis az ingyen hétvége alatt megszerzett Battle Pointok el lesznek mentve, így azokat később, a jövőbeli vásárlás után is fel lehet majd használni. 

Ezek mellett a Microsoft bejelentett egy új kozmetikai DLC-csomagot is. A PUBG 5 Pack pár új ruhadarabbal bővíti majd a gardróbunkat. Láttunk ezeknél már érdekesebb tárgyakat is, de arra biztosan jók lesznek, hogy egy kicsit változatosabbá tegyék a játékosok kinézetét. Ezért a pakkért 7 dollárt kell majd kicsengetnie az érdeklődőknek.

1.
1.
logic5
PC-re nem véletlen nem engedik kipróbálni.... Még az is törölné, akinek meg van :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...