Hírarchívum - 2018. április

Spider-Man - mikrotranzakciók nélkül

Azt követően, hogy az Insomniac megerősítette a Spider-Man dátumát, a rajongók szinte sóvárogtak a friss információk után. A kreatív rendező, Bryan Intihar tisztességgel állta a sarat, és elárult néhány apróságot a játékról.

Dobozos formában is jön a The Long Dark

Játékkiadásba vág a The Walking Dead-képregények gondozója, a Skybound Entertainment. Egyik első címük a The Long Dark túlélőjáték lesz, amely szeptemberben dobozos formában is napvilágot lát.

Az Amazon buktatta le a Spyro-trilógiát

Tényleg úgy tűnik, hogy felújítják mindenki kedvenc sárkányának első három kalandját. Az Amazon mexikói részlege szellőztette meg a Spyro Reignited Trilogyt, amely szeptemberben jön PS4-re. Már dobozképünk és screenshotjaink is vannak!

Far Cry 5 - itt az Inside Eden's Gate rövidfilm

Már a YouTube-ra is felkerült a Far Cry 5-öt beharangozó élőszereplős rövidfilm, amelyben egy fiatalokból álló forgatócsoport érkezik Hope megyébe, hogy bizonyítékot szerezzenek a szekta bűntetteiről.

Dark Devotion - a vallás sötétebb oldala

A Hibernian Workshop csapata egy sötét és brutális 2D-s akció-RPG-t készít Dark Devotion címmel. Főhősünk egy templomos lovag, aki egy misztikus templomban találja magát, ahol kegyetlen ellenségek lesnek rá.

Traileren a Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Májusban egy korábbi Wii U-s sikercím költözik Nintendo Switch-re. A Donkey Kong Country: Tropical Freeze egy hangyányival szebben fest a hibridkonzolon, így ha anno kimaradt volna, mindenképp vess rá egy pillantást!

A sorozat legjobb startját produkálta a Far Cry 5

A Ubisoft bejelentette, hogy a frencsájz legjobban fogyó címe lett a Far Cry 5 időarányosan. A játék egy hét alatt már 310 millió dollárt termelt, és kétszer annyit adtak el belőle ezen időszak alatt, mint a Far Cry 4-ből.

Overwatch - a jövő héten indul az Archives event

A Blizzard hero shooterének következő eseménye, az Overwatch Archives már a nyakunkon van. A tavalyi Uprisinghez hasonlóan kapunk egy új PvE-küldetést is Retribution címmel, amely egy velencei titkos akció lesz.

Definitív kiadást kap a Hitman

Miután az IO Interactive független lett és megtartotta a Hitman-jogokat, még egy bőrt lehúz a kopasz bérgyilkos 2016-os kalandjáról. Májusban jön a Hitman: Definitive Edition, amely minden eddigi tartalmat magával hoz.

PUBG - próbáld ki az új térképet!

Tegnap óta érhető el a PC-s tesztszervereken a PlayerUnknown’s Battlegrounds harmadik térképe, a Codename: Savage. Szerencsére újra lehet regisztrálni a zárt próbára, és ha szerencséd van, holnapig nyúzhatod az új helyszínt.