Hírarchívum - 2018. április

Brit toplista: mindent vitt a Far Cry 5

A húsvéti őrület sem tartotta vissza a brit vásárlókat attól, hogya pénztárcájukba nyúljanak. Olyannyira nem, hogy a Far Cry 5 nemcsak a franchise történetének, de az év első felének is legnagyobb nyitányát produkálta.

Az Amazon Game Studios törölte a Breakawayt

Másfél évvel ezelőtt mutatkozott be az Amazon Game Studios kifejezetten eSportra szánt brawler-játéka, a Breakaway, amit a Killer Instinct fejlesztője, a Double Helix készített. A múlt idő nem véletlen, a hétvégén lelőtték a projektet.

Holnaptól tesztelhető a PUBG új térképe

A Codename: Savage névre hallgató sziget a mai naptól elérhető a legszerencsésebb, első körös tesztelők számára. Erangel és Miranmar után ez lesz a játék harmadik hadszíntere.

1,6 millió dollárra perelték a Pokémon GO fejlesztőit

A tavaly nyáron megrendezett GO Fest elég csúnyán el lett baltázva. A Niantic most több mint másfél millió dollár kárpótlást kénytelen fizetni az elégedetlen látogatóknak.

Így festenek majd a Dragon Quest Builders 2 hősei

A Square kidobott egy rakás képet a Dragon Quest Builders második részének főszereplőiről és világáról. A főgonosz is megvan, aki ezúttal nem más, mint a Dragon Quest II-ből ismert Malroth.

Titokzatos üstökös jelent meg a Fortnite egén

Különös dolgokat láthat az ember, ha felnéz az égre a Tilted Towers környékén. A Fortnite: Battle Royale térképe felett egy furcsa, élesen világító tárgy jelent meg. Az emberek persze egyből vad spekulálásba és adatbányászásba kezdtek.

Leállt az Ace Combat Infinity, búcsúznak a fejlesztők

Sajnos minden jó véget ér egyszer. Leállították a PlayStation 3-exkluzív online repülős játék szervereit. A fejlesztők Twitteren mondtak köszönetet a hűséges játékostábornak.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!

Hivatalos képen a Shadow of the Tomb Raider

A 2013-ban rebootolt Tomb Raider-széria harmadik felvonása még idén ősszel megjelenik. Kaptunk egy vadonatúj illusztrációt az állig felfegyverzett Laráról, akinek útja ezúttal Dél-Amerikába vezet majd.

Mozgásban a The Good Life

Már nagyban zajlik a The Good Life Kickstarter-kampánya, a fejlesztők pedig minden erejükkel azon vannak, hogy ezúttal sikerrel záruljon a gyűjtés. Most például egy rövid videóval hangolnak minket.