Hivatalos képen a Shadow of the Tomb Raider

  • Írta: szlav
  • 2018. április 2.
  • Képek
Link másolása
A 2013-ban rebootolt Tomb Raider-széria harmadik felvonása még idén ősszel megjelenik. Kaptunk egy vadonatúj illusztrációt az állig felfegyverzett Laráról, akinek útja ezúttal Dél-Amerikába vezet majd.

A Square Enix nyilvánosságra hozta a szeptemberben megjelenő Shadow of the Tomb Raider első hivatalos artworkjét. Pisztoly, kés, íj, no meg a jól megszokott jégcsákány - egyik sem hiányozhat Croft kisasszony arzenáljából. Ugyan egyelőre még nem sokat tudunk a harmadik rész történetéről, de az világos, hogy Lara már rég nem az a határozatlan ifjú lány, akit az első részben megismerhettünk. 

Ha kíváncsiak vagytok a játékra mozgás közben, akkor nézzétek meg a közelmúltban kiadott rövid teasert is. Ha pedig nem bírtok szeptemberig várni, akkor ajánljuk, hogy fussatok neki még egyszer az előző részeknek, mi nagyon szerettük az elsőt és a másodikat is. Mindezek mellett ott van persze a nemrég megjelent Tomb Raider-film is, bár azt legjobb esetben is csak vegyes érzelmekkel tudjuk ajánlani.

A Shadow of the Tomb Raider megjelenése szeptember 14-én várható, a Square pedig elhintette, hogy a játék részleteiről április 27-én rántják majd le a leplet.

21.
21.
kilpihkju48
mukodnek meg a team fortress 2 ps3 serverei
15.
15.
logic5
Gyerekek, ha nem tetszik, nem kell vele játszani... Ez ennyi. COPY.. Na ezen szakadtam :D Meg uncsi :D Na az a másik :D OKÉCSŐ! Toljátok akkor az eredeti cod-okat, meg stb... LOL
14.
14.
delphijos
#11: Nekem tetszett. Egyedül a kraftolás nem hiányzott egy cseppet sem.
12.
12.
Yanez
#11: A sztori és a karakterek valóban rém gyengék. Másnap már el is felejtettem. Viszont a játékélmény még mindig baromi élvezetes!
11.
11.
kopic
#7: A 2.resz oltári gyenge lett az 1. képest. Gyenge karakterek, kiszámítható sztori. A nagy bejárható területek is mind felesleges volt. Semmi haszna nem volt az osszegyujtheto dolgoknak.
9.
9.
Marcus88
Kicsit félre értettem.
Ez igaz,nem sokat változott,de bízzunk benne,hogy a harmadik része jobb lesz.
8.
8.
olymind1
Prince of Persia, Splinter Cell, Thief

Ettől eltekintve, a 2013-as reboot igen jóra sikerült.
7.
7.
Kaslerka
#5: A 2 copyzta az 1-et. Nekem is az a véleményem, hogy "ugyanaz" volt a 2 rész...
6.
6.
KRAT0S
Qrva jó ez a kép
Ez az egyetlen multi cím amit nagyon várok
5.
5.
Marcus88
Pontosan mit copyzott le az utolsó két rész?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...