Holnaptól tesztelhető a PUBG új térképe

  • Írta: szlav
  • 2018. április 2.
  • Korai verzió
Link másolása
A Codename: Savage névre hallgató sziget a mai naptól elérhető a legszerencsésebb, első körös tesztelők számára. Erangel és Miranmar után ez lesz a játék harmadik hadszíntere.

Aki hozzászokott a PlayerUnknown’s Battlegrounds első két térképéhez és a tempóhoz, amit diktálnak, az nem árt, ha megkapaszkodik. A Codename: Savage néven futó új pálya területe ugyanis csupán negyed akkora lesz, mint a nyolc kilométer hosszú és ugyanolyan széles elődeié. Csak találgatni fogunk, hogy ez mennyire rázza majd fel a játékot, de mi arra tippelünk, hogy nem lesz túl sok idő a bozótban táborozásra.

Egyelőre csak PC-s játékosok ugorhatnak le az új szigetre, közülük is csak néhányan. Ezúttal ugyanis nincs nyílt tesztszerver, ahol mindenki megnézhetné az új játékmódot. A játék készítői azt nyilatkozták, hogy ez még egy roppant korai verziója a végleges térképnek, ezért a mostani első körben csak néhány szerencsés vehet majd részt a mókában. Nem árt azonban nyitva tartani a szemeteket, ugyanis a játék weboldalán, és esetlegesen más hivatalosabb közösségi média forrásokon készülnek a fejlesztők további kulcsokat osztani az alfához.

A tesztelés csak pár napig tart majd, magyar idő szerint április 3-án kezdődik hajnali 4-től, és nagyjából három napig tart majd.

1.
1.
HunAuron
Sajnos nem mindenkinek! Ki az az elvakult ember aki mondjuk 3 percenként nézi a játék weboldalát vagy más hivatalosabb közösségi média oldalt egy kulcsért? Megvettük a játékot és most még vadásszak egy ilyen kulcsra is..... Vicces azért. Egyszerűen kidobhatták volna tesztszerverre és kész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...