Call of Duty: Warzone PC, PlayStation, Xbox

Önállóan is futtatható, free-to-play battle royale-módot kapott a Call of Duty: Modern Warfare.
1596621600

Nem csak a Diablóval készül mobilra az Activision

Az Activision-Blizzard is nyilvánosságra hozta a legutóbbi pénzügyi negyedévének adatait. Növekvő számokkal büszkélkedhetnek, amiből a mobilos piac is kivette a részét, ezért a befektetőknek megerősítették: terveznek a platformmal.
1596520800

Call of Duty: Warzone - berobban az aréna teteje

Befutott a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone ötödik szezonjának hivatalos előzetese, és úgy tűnik, minden eddigi pletyka igaz volt. Megnyílik Verdansk arénája, útnak indul a páncélvonat, és a hagyományos multi is kap pár új pályát.
1591975800

Mától ismét ingyenhétvégézik a Modern Warfare

Az eddigi legnagyobb ingyenes hétvégéjébe kezdett bele a Call of Duty: Modern Warfare. Aki a Warzone hatalmas csatái után egy kis hagyományos multira vágyik, az a negyedik szezon elejénél nem is találhatna megfelelőbb pillanatot erre.
1591081200

Késnek az új Call of Duty-szezonok

Az Egyesült Államokban történtek miatt az Activision is úgy döntött, hogy később indítja el a Call of Duty: Modern Warfare, a Call of Duty: Warzone és a Call of Duty: Mobile következő szezonját.
1590904800

Call of Duty: Warzone - párban szép az élet

Ismét frissült a Call of Duty: Warzone, sokak örömére most már akár párosával is belevághatunk a battle royale-mókába. A készítők ráadásul egy dupla XP-s hétvégével fejelik meg mindezt.
1590480000

Call of Duty: Mobile - nem szabadulunk a Gulagból

A Call of Duty: Warzone jókorát csavart a battle royale-formulán a Gulag bevezetésével, hiszen itt minden játékos kaphat egy második esélyt. A börtönzuhanyzók hamarosan megnyílnak a Call of Duty: Mobile játékosai előtt is.
1590154200

Modern Warfare - visszatér Captain Price

Alig két hét van hátra a Call of Duty: Modern Warfare harmadik szezonjából, így máris megkezdődött a találgatás: vajon ki lehet a Season 4 új operátora? A legújabb teaser arra utal, hogy egy legendás öreg rókát köszönthetünk újra.
1589652000

Call of Duty: Warzone - nehezebb lesz a csalók élete

Nem titok, hogy hatalmas problémát jelent az aktív csalók száma a Call of Duty: Warzone-ban. Az ingyenesen hozzáférhető crossplatformos játék tömegével vonzza az ügyeskedőket, az Infinity Ward azonban most jócskán megnehezíti a dolgukat.
1589184000

Két játékon dolgozik egyszerre a Sledgehammer

Szintet lépett a Sledgehammer Games. A fejlesztőcsapat több játékon dolgozik egyszerre, és emiatt intenzív toborzásba kezdett: a meglévő 200 alkalmazott mellé további 100 munkatársat vennének fel.
1588579200

A next-gen konzolokon is lesz Call of Duty: Warzone

Az Infinity Ward megerősítette, hosszútávú tervei vannak a Call of Duty: Warzone-nal, így a battle royale-játék rajongói biztosak lehetnek benne, hogy nyomhatják az újgenerációs konzolokon is, amint azok megjelennek.