Call of Duty: Black Ops Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.
1290413728

CoD: Black Ops - megérkezett a második javítás

A Call of Duty: Black Ops PC-s verziója még az első, sebtiben kiadott patch révén sem vált tökéletessé, ennek orvoslására jött ki a Steamen a második javítás. A már régóta zavaró gikszerek kigyomlálásra kerültek mind a multiplayerben, mind a kampányban.
1290171600

Rekordokat döntöget a Call of Duty: Black Ops

Az eddigi teljesítménye alapján a Call of Duty: Black Ops magasan veri a Call of Duty: Modern Warfare 2-t, amiből természetesen nem csak az üzletek, hanem az Xbox Live és a PlayStation Network is profitált. A hidegháborús FPS mára több rekordot is magáénak tudhat - lehet ezt még fokozni?
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1289815223

Hét fergeteges CoD: Black Ops videó

Mi is üdvözítettük a Treyarch legújabb gyermekének Theater módját, melynek segítségével a leleményes felhasználók megörökíthetik a multis csatározások legszebb és jelen esetben legviccesebb pillanatait. Akinek nem volt teljesítménybeli gondja, már javában hódol az új többjátékos császárnak, ennek csak örülhetünk!
1289750196

Az Infinity Ward még mindig érti a dolgát

Két előítélet szokott felmerülni, ha a Call of Duty fejlesztőcsapatairól beszélünk: egyfelől az Infinity Ward sokak szerint meghalt a legutóbbi botránynak köszönhetően, mások pedig azt mondják, hogy a Treyarch sosem fog tudni kitörni a B-csapat szerepköréből - Bobby Kotick egyik állítással sem ért egyet.
1289663946

Javítást kapott a PC-s Call of Duty: Black Ops

A számítógépes játékosoknak nem fenékig tejfel az élet mostanság: nem elég, hogy a Fallout: New Vegas hemzseg a bugoktól, de az új Call of Duty is hajlamos csúnya belassulásokra még a jobb konfigurációkon is. A Treyarch kidobta az első javítást, és még mindig dolgoznak a továbbiakon.
1289648707

Call of Duty: Black Ops teszt

Tavaly az IW túllőtt a célon, kiegyensúlyozatlan játékmenettel és nem éppen kielégítő kampánnyal sulykolt minket. Idén viszont örömkönnyeket eregetünk a Treyarch lecsapott labdája miatt, a Black Ops sok esetben felülmúlja mindazt, amit eddig láttunk: masszív gyökerekből, tiszteletet parancsoló mamutfenyő növekedett.
1289574276

Most a kubaiakat húzta fel a Call of Duty

Szocipatákat nevel a fiatalokból a Call of Duty, írja a Cubadebate című kubai állami lap. Kubát a Call of Duty: Black Ops egyik küldetése húzta fel, ám külön érdekesség, hogy ezúttal sokkal inkább a politikáról szól a felhajtás, mintsem az "erőszakos videojátékok" elleni hadjáratról. Figyelem, spoiler következik!
1289489400

A Steam ellen lázad a konkurencia

Az MCV értesülései szerint két nagyobb - természetesen meg nem nevezett - digitális játékterjesztéssel foglalkozó üzlet is arra készül, hogy a Steamet használó játékokat nem fogja árusítani a jövőben - ez első furcsának tűnhet, hiszen közöttük van például a Call of Duty-sorozat is.
1289487600

Call of Duty: Black Ops - egy nap alatt 7 millió

Várható volt, hogy a Call of Duty: Black Ops jól fog teljesíteni, de azt valószínűleg senki nem várta, hogy felülmúlja majd az Infinity Ward korábbi alkotásait. Nos, úgy tűnik, hogy az Activisionnek nincs mitől félnie: a Treyarch simán tudja hozni a kívánt színvonalat és mellé az eladási adatokat.