Call of Duty: Black Ops Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.
1282906020

Nem megy vissza a világháborúba a Call of Duty

Legalábbis a Treyarch semmiképpen nem szeretne újra 2. világháborús FPS-t készíteni, mert már kicsit elegük van a témából. Ennek ellenére szerintük a téma egyáltalán nem halott, csak friss megközelítésre van szükség, ahogy azt ők is tették a World at War esetében.
1282638408

Mod-szerkesztő is helyet kap a CoD: Black Opsban

Ami a Modern Warfare 2-ből nagyon hiányzott az a Mod Tools, mellyel a hozzáértő rajongók saját tartalmat és egyéb módosításokat végezhettek volna a játékon. Szerencsére a Treyarch bejelentette, hogy a PC-s megjelenés után nem sokkal elérhetővé teszik a szerkesztői-felületet.
1282569142

Call of Duty: Black Ops - sekikem gameplay videó

Egy meglehetősen rossz minőségű, ám mégis tényleges játékmeneti pillanatokat megörökítő videó látott napvilágot a minap a Treyarch előrendelési rekordokat döntögető játékából. A helyszín a havas hegyvidék, hangtompítós puskánkkal és társunkkal közelítjük meg a titkos szovjet ellenséges bázist.
1281784434

Visszatérnek a zombik az új Call of Duty-ba?

Bár nem ez az első pletyka a Call of Duty: World at War híres zombi-módjának visszatéréséről, a mostani hír jóval biztosabb információnak tűnik, mint az eddigiek. Az Activision sem volt hajlandó kommentárt fűzni az értesülésekhez, ami általában jó jel szokott lenni ilyenkor.
1281641046

Call of Duty: Black Ops Prestige Edition részletek

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Modern Warfare 2-höz hasonlóan a Treyarch fejlesztésében készülő Black Ops is kétféle gyűjtői kiadást kap. A Prestige Editionhöz, melyet a Cash-hez hasonló fanatikusoknak készítettek, beépített kamerával rendelkező távirányítós autó is jár.
1281538645

Call of Duty 8 - az első apró részletek

A Sledgehammer színeiben tetszelgő Glen Schofield a minap egy Twitter-bejegyzésben számolt be a Call of Duty frencsájz mellékágának témaválasztásáról. A játék valódi katonai történeteket vesz alapul - milyen meglepő, ugye?
1281337980

Az Activision is hadat üzen a használt játékoknak

A kiadó legutóbbi nyilatkozata szerint korlátozná a letölthető tartalmakhoz való hozzáférést a használt játékokat birtoklók számára.
1281091020

A Black Ops startjára költöttek a legtöbbet eddig

Az Activision a Call of Duty: Black Ops startjára költött eddig a legtöbbet, pedig a Modern Warfare 2 mögötti marketing sem volt kispályás. A játék ősszel fog megjelenni.
1280484540

Black Ops: érkezik a Hardened és a Prestige kiadás

Vérbeli rajongónak vallod magad? Nem elégszel meg a sima kiadással? Hasonlóan a MW2-hoz a Black Ops is megkapja a maga Hardened és a Prestige kiadását.
1280334480

DS-en is bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops

A játékot fejlesztő n-Space az IGN-nek mutatta meg először a Call of Duty: Black Ops Nintendo DS-es verzióját - már megérkeztek az első képek is.