Sniper: Ghost Warrior

Folytatódik a Sniper-sorozat. A City Interactive legújabb FPS-e PC-re és Xbox 360-ra jelent meg.
1715360400

Újabb leépítések a CI Games háza táján

A Lords of the Fallen és a Sniper: Ghost Warrior mögött álló cég újabb leépítéseket jelentett be, alig pár hónappal a legutóbbi karcsúsítás után, ezúttal 30 munkavállalótól válnak meg.
1666684800

Egy túlélőjátékot és egy online lövöldét is készít a Sniper: Ghost Warrior csapata

A CI Games felvázolta a következő öt évre szánt terveit, melyek közt nem csak a Lords of the Fallen rebootja szerepel. A lengyelek két vadiúj IP-vel is megpróbálkoznak.
1309273200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyelőre nem akar elkezdődni az uborkaszezon, még mindig van olyan cím vagy DLC, amit feltétlenül érdemes lesz kipróbálni a hét folyamán - persze csak ha megnézted az új Transformers-mozit. Végre lesz új 3DS-megjelenésünk is, ezúttal nem kisebb cím érkezik a gépre, mint a Resident Evil: The Mercenaries 3D.
1309158000

Sniper: Ghost Warrior - tisztítsd meg a falut

A Sniper: Ghost Warrior gyakorlatilag második reneszánszát éli: a játék megjelenésekor éppen korrekt értékeléseket kapott, és éppen elég fogyott belőle ahhoz, hogy a fejlesztők bele merjenek vágni a PlayStation 3-as verzió elkészítésébe. Ennek örömére kaptunk még egy előzetest.
1308677415

Egyre jobb a PS3-as Sniper: Ghost Warrior

A City Interactive folyton azt hangsúlyozza, hogy portékái simán felérnek a nagy kiadók shootereivel, pedig ez koránt sincs így. A tavaly megjelent PC-s és xboxos változat hemzsegett a hibáktól, a fiúk letették az esküt, hogy a nyáron megjelenő playstationös verzió ezek ellentéte lesz. Nézzünk bele!
1303401600

Sniper: Ghost Warrior - előzetesen a PS3-port

A Sniper: Ghost Warrior megjelent, végigjátszottuk, úgy gondoltuk, hogy egész korrekt volt, aztán elfelejtettük. A fejlesztők viszont nem felejtették el a PlayStation 3 felhasználókat, így szépen lassan elkészül a játék portja a Sony konzolgépére is. Erről kaptunk most egy előzetest.
1300708800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezért szeretjük a tavaszt: szép az idő, ami persze minket marhára hidegen hagy, elvégre ilyenkor jut eszébe a kiadóknak, hogy illene kiadni néhány új játékot. Ez a hét egyébként is különleges, ugyanis új konzolpremierünk lesz pénteken - végre boltokba kerül a Nintendo 3DS.
1297961524

1 millió példány kelt el a Sniper: Ghost Warriorból

Számomra eddig felfoghatatlan hírek érkeztek a City Interactive háza tájáról: a nem túl jó játékportfólióval rendelkező lengyel kiadó befizetett két ütős motorra is, ráadásul folytatást terveznek a Sniper: Ghost Warriorhoz. Honnan van erre pénzük? Miért akarnak egy átlagos játékot folytatni? Itt a válasz.
1294756909

Folytatódik a Sniper: Ghost Warrior

Bár a City Interactive nyáron megjelent FPS-e nem örvendhetett éppen a legjobb kritikáknak, az biztos, hogy a kiadó portfóliójának többi tagjához képest jól teljesített. A kiadó egyik munkatársa a svéd Eurogamernek adott interjújában árulta el, hogy már dolgoznak a folytatáson.
1291822227

Lecsapott az Unreal Engine-re a City Interactive

A harmadik generációs Unreal Engine ugyan már a hatodik életévét tapossa, a lengyel City Interactive-nek mégis csak most jutott eszébe licencelni azt. Az olykor szánalmasan gyenge próbálkozásairól ismert kiadó újabban nagyon nyüzsög, talán még az is előfordulhat, hogy valami fogyaszthatót dobnak piacra.