1 millió példány kelt el a Sniper: Ghost Warriorból

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 17.
  • Biznisz
Link másolása
Számomra eddig felfoghatatlan hírek érkeztek a City Interactive háza tájáról: a nem túl jó játékportfólióval rendelkező lengyel kiadó befizetett két ütős motorra is, ráadásul folytatást terveznek a Sniper: Ghost Warriorhoz. Honnan van erre pénzük? Miért akarnak egy átlagos játékot folytatni? Itt a válasz.

A Sniper: Ghost Warrior ugyan nem kapott jó értékeléseket a sajtótól, sőt a játékosok visszhangja sem volt kifejezetten pozitív, az FPS mégis jól muzsikált a kasszáknál: júniusi megjelenése óta több mint egymillió példány kelt el belőle, ami annak fényében meglepő, hogy a fényévekkel jobb Enslavednek még egy izzadtságszagú félmilliós darabszámra sem futotta. Micsoda időket élünk.

A játék júniusban jelent meg PC-re és Xbox 360-ra, a PS3-as változat megjelenése márciusban várható, merthogy ezek szerint megéri elkészíteni ezt a verziót. És nem csak ezt: a City Interactive olyannyira belelkesedett, hogy már a folytatás ötletetét fontolgatja, és lesz is mivel elkészíteniük, miután nemrég megvették az Unreal Engine 3.0 és az új CryEngine licencjogait is.

20.
20.
Irasalgor
Azért egy dologban biztosak lehetünk: a többi City Interactive-os játéknál jobb...szóval van "fejlődés"
19.
19.
Quent1n
Ebbe a játékba az a fura számomra, hogy ezt az egyébként remek ötletet más eddig miért nem csinálta meg?

Maga a game amugy City színvonalhoz képest magasan a legjobb. Csak így tovább!
18.
18.
terenceHill
az összes patch után szerintem jó lett. Persze lehetett volna okosabb a játék, de én élveztem a játékot. A mesterlövész puskával szerintem nagyon jó volt lőni. A gépfegyveres részek gagyik voltak, de gondolom ezen fognak javítani unreal 3 vagy cry3 motorral.
16.
16.
Sarkadi
Kissé sokallom ezt az 1 milliót,azért ennyire nem lett jó,bár tény,hogy a City-hez képest haladás....
15.
15.
Giggsy
Nem volt ez annyira szar. Szerintem a hangulata szépen megvolt, semmiképp sem említeném egy szinten a korábbi City játékokkal. A jótól még azért így is messze van, de a patch sokat javított a bugokon illetve az AI-n. Nekem így már igazán nagy bajom csak a küldetések logikátlan felépítésével van, meg a pályák szűkösségével. Kevés volt az igazi sniper küldetés, ahol tényleg lopakodni kell és megfigyelni az ellenséget. A sniperek feladata 80%-ban felderítés, ebből itt nem sokat adtak vissza.
Ennek ellenére a Ghost Warrior ugrásszerű fejlődésnek tekinthető az előző produkcióikhoz képest, így én reménykedem a további javulásban a következő részre.
14.
14.
bali182
#12: Az a nagy probléma ezzel a kezdő csapattal, hogy összesen több játékot adtak ki mint sok neves fejlesztő, és a sok kiadott cím közül igen kevés üti meg a "játszható" szintet. Ez a játék a legjobb alkotásuk eddig, de így is rossz. Viszont tényleg kellemesen meglepne, ha egy korrekt folytatást raknának össze, de nem látok rá sok esélyt még a bevált grafikai motorok segítségével sem.
13.
13.
hakydakillah
Az olyan jó kis játékok, mint az Enslaved szenvednek, és ebből meg 1milliót adnak el. Fura
12.
12.
adikas
#10: Személy szerint közepes modban játszottam végig és az egyik fő jelzet buggal ellentétben meghalás nélkül toltam végig,kezdő csapatól pedig akik még nem rendelkeznek nagy technikai háttérrel igen jó játék lett.Majd kiderül mire viszik a most megvásárolt újításokból.
11.
11.
bsg09
#10: Játszottál vele?
10.
10.
bali182
Akinek ez a játék bejött, az vagy annyira igénytelen, hogy szórakoztatónak tart egy bugoktól, grafikai és programozási hibáktól hemzsegő borzalmat, vagy megvette a játékot, és megpróbálja megnyugtatni magát, hogy nem ment a szemétbe a pénz amit ezért a rettenetért kiadott. Ez a játék egy tipikus, City Interactive-tól megszokott förtelem, a szokásosnál tetszetősebb külsőbe bújtatva. Nem hogy az árát nem éri meg, de a letöltésre fordított időt sem.
9.
9.
gucho
nem volt ez olyan rossz játék, javítanak egy két dolgon és jó lesz, én várom
8.
8.
bzsp
elég durva, de sajnos van ilyen.
6.
6.
viC88
ha nem fagyott volna le 3x a boxom tőle, végig is játszottam volna, mer nekem is nagyon bejött :\
5.
5.
adikas
Szerintem 1x simán végigjátszható játék volt.
4.
4.
Mortis
Szerintem a munkatársak megkérték a barátokat, ismerősöket és azok is megkérték az ő ismerőseiket, hogy vegyék meg. Tessék: Itt a magyarázat. :D
3.
3.
szogyenyi
A korábbi szenny játékaikhoz képest a Ghost Warrior elég meggyőzőnek tűnik, hiába van tele bugokkal. Ha régebben is licenszeltek volna rendes motrokat, lehet, hogy mára már képesek lennének normálisnak mondható játékokat kiadni.
2.
2.
ivanv
hát igen. ezek értenek hozzá!:D
1.
1.
Teuton
Ez a dolog bűzlik...

Ukrán maffia pénzmosása folyik itt, kérem szépen!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...