Assassin's Creed: Shadows - bázist is építhetünk majd

Link másolása
IGN háza tájáról szivárgott ki egy videó, amin megtekinthető, hogy a soron következő Assasin's Creed-játékban hogyan építhetünk egy saját otthont, bázist.

Az Assassin's Creed-játékokban korábban is bekerültek újdonságok, amivel feldobták a megszokott lehetőségeket. Ezio megkapta a Testvériséget, orgyilkos segítőit, meg kellett védenie társai bújóhelyeit Konstantinápolyba, a Black Flag hajóra ültette Edwardot. De váltott stílust is a sorozat, ahogy elment RPG irányba az "Origins-trilógiával".

A legújabb részben a régóta várt Japán helyszín mellett, más újdonságokkal is találkozhatunk, ha minden igaz. A Eurogamer talált rá az kínai IGN által feltöltött videóra, amin egyrészről a fejlesztők mesélnek a dinamikus időjárásban történt fejlődésről, azaz, hogy érezhető hatása lesz a játékra, hogy éppen milyen évszak van (például befagyott folyón át lehet csúszkálni), vagy mennyire fúj a szél, esik az eső.

Hasonlóan fejlődött a karakterábrázolás és a környezetmegalkotása, a kardozás is életszerűbb lesz, sok tárgyon átvághatunk majd, például a már látott házfalakon keresztüli gyilkolás is egy új taktikai elem lesz. Emellett a videóban látható (illetve hallható) hogy kapunk egy kisebb területet, ami a karakterek otthona, bázisa lesz és bizonyos mértékig mi rendezhetjük be, legalábbis a házak elrendezését, járdák kialakítását mutatja a képanyag.

Nemsokára magunk is megláthatjuk, hogyan is működnek a bemutatott játékelemek, az Assassin's Creed: Shadows november 24-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re, és PlayStation 5-re

1.
1.
DragonBleacPiece
elden ring óta egy game se tetszett de ez a Japán iránti szeretetem miatt baromira tetszik és nagyon várom, valszeg órákat fogok csak lovagolgatni a tájon át
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...