Sztori DLC is érkezhet a következő Space Marine-játék előtt

Link másolása
A Warhammer 40.000: Space Marine 2 hatalmas sikere inspirálóan hatott a készítőkre, akik nemcsak egy sztori-DLC-t, de már a harmadik részt is fontolgatják.

Az idei év egyik legnagyobb sikere lett a Warhammer 40.000: Space Marine 2, ami brutális, régivágású játékmenetével azonnal belopta magát az akciójátékok rajongóinak szívébe. A játék hatalmas sikere természetesem a fejlesztők figyelmét sem kerülte el, ugyanis nemcsak egy masszív sztori-DLC-t, de már a folytatást is fontolgatják. Az IGN-nek adott interjúja során a Saber Interactive kreatív osztályának főnöke, Tim Willits nyilatkozott a játék jövőjéről, ekkor említette meg a kiegészítő, valamint a harmadik rész lehetőségét.

"A rendező, Dmitry Grigorenko, felvázolt néhány ötletet, amik jól működnének DLC-ként, de akár egy folytatásként is." mondta Willits. A Sapce Marine 3-at egyébként ő maga is nagyon szeretné ha elkészítenének, hiszen rengeteg lehetőség van még az alapanyagban. "Még ki kell találnunk mit akarunk. Én nagyon szeretném megcsinálni a következő részt. Igen, igen, igen! Annyi frakció van még, annyi rendház, amik nagyon érdekesek."

A grimdark sci-fit mi is nagyon szerettük, a kampányról szóló kritikát itt lehet elolvasni, a multiplayerrel foglalkozó tesztet pedig itt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...