Menő Xbox-kontrollert dob piacra a Microsoft

Link másolása
Sokféle játékvezérlő megtalálható a piacon, most a Microsoft egy különleges, átlátszó verzióval készül, ami funkcióiban nem sokat, de látványban nagyot újít.

Fontos része a gamingnek a játékvezérlő, amivel végülis irányítjuk a karaktereket, csatlakozunk a csatához, gólt lövünk, "tapossuk" a gázpedált. A két nagy konzolóriás között ebben is megy a verseny és bár a jelen generációt funkcionalitásban a PlayStation nyerheti a DualSense-szel, az Xbox kontrollere a változatossága, színessége terén mindenképp győztesként kerül ki.

Többek között a Eurogamer számolt be, hogy egy újabb kontroller érkezik az Xboxokhoz, a Ghost Cipher Special Edition. A megjelent képek alapján egy extrém, átlátszó külcsínt kapott szürke és bronz színekkel, ami igazán különleges látványt nyújt. Funkciókban nincs észrevehető különbség, a külcsín tekintetében viszont mindenképp szemrevaló a retro-konzolok korát idéző, de mégis újszerűen festő átlátszóan színes kinézet.

A Ghost Cipher Special Edition október 8-án fog megjelenni és 65 fontért előrendelhető az angol Xbox-oldal alapján. Emellett az Elite kontrollerét is feldobja a Microsoft, 6 színben kapható, átlátszó felsőrészt és kétféle króm D-padot lehet vásárolni hozzá és a designlab oldalon még valamelyest testre is szabhatjuk a vezérlőt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...