Beperelte a Sonyt egy louisianai filmstúdió

Link másolása
Beperelte a Sonyt és a Shift Up-ot a sci-fi akciójátékuk, a Stellar Blade címe miatt egy amerikai filmstúdió, a Stellarblade. A stúdiófőnök szerint a játék árt az üzletének.

Újabb pereskedésről hozunk híreket, míg legutóbb a Nintendo és Pokémon Company támadta meg a Pocketpairt a Palworld szabadalmi jogaiért, most egy amerikai filmstúdió tett hasonlóképpen a Sonyval. A louisianai Stellarblade ugyanis pert indított a Sony és a Shift Up ellen játékuk, a Stellar Blade címe miatt. A 2010 óta működő filmstúdió főnöke, Griffith Chambers Mehaffey szerint a videojáték árt az üzletének, mivel amióta az megjelent, semmit nem lehet találni az interneten az ő vállalkozásáról, a Shift Up játékával ellentétben.

Mehaffey ügyvédje szerint az "alperes sokkal befolyásosabb anyagi háttere miatt könnyedén monopóliumot ért el az online keresés területén, ezzel kiszorítva Mehaffey úr régóta alapított üzletét és fenyegetve az ő megélhetését, amit már több mint egy évtizede felépített".

1.
1.
delphijos
Hát most nem azért, de ha valaki egy FILMSTÚDIÓT keres, elég nagy baj hogy egy játék címe miatt nem találja meg... Ezzel "stellarblade film company" nekem a második találat volt. ( Az első a hír a perről )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...